Yurt dışından MSI Titan 18 i9-14900HX RTX 4090 alınır mı?

Ömer Fa.Ac

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışından oyuncu laptopu almak istiyorum. İstediğim model 👇
MSI Titan 18 HX A14VIG-067TR dizüstü bilgisayar, Core i9-14900HX, 18.0 UHD+, 128 GB RAM, RTX 4090 GDDR6 16 GB, 4TB SSD, Windows 11 Pro.
Sizce özellikleri nasıl? Türkiye'de stoklarda kalmamış. Fiyatı galiba 300'lerde.

Yurt dışından alınan bir MSI laptopun Türkiye'de garantisi olur mu?
Yurt dışından alınacağı için klavye Türkçe karakterleri barındırmayacak peki bunun dışında cihazda farklı değişiklikler olur mu Türkiye'de satın aldığımla herhangi bir farkı olur mu?

Ücretsiz sekilde Windows kurabilirsiniz Rufus ile. Elinizde kalan parayla da bence monitor alin bu fiyata 5090 kacmaz.
18 inç takıntım var 16 düşük

ekranın olabildiğince büyük olması lazım. Normalde yeni çıkan dragon edition u alacaktım ama bir problemden dolayı alamadım

ekranın olabildiğince büyük olması lazım. Normalde yeni çıkan dragon edition u alacaktım ama bir problemden dolayı alamadım

18 inç takıntım var 16 düşük.

Ekranın olabildiğince büyük olması lazım. Normalde yeni çıkan Dragon Edition'u alacaktım ama bir problemden dolayı alamadım.

Ekranın olabildiğince büyük olması lazım. Normalde yeni çıkan Dragon Edition'u alacaktım ama bir problemden dolayı alamadım.

18 inc olmasi icin 4090 almak saçma 5090 yerine. Dedigim gibi yanina monitor almak cok daha mantikli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı