Yurt dışından nasıl para alınır?

Hfk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yurt dışından bir iş yaparak dolar kazanıyorum fakat PayPal olmadığı için alırken büyük sıkıntılar yaşıyorum. Banka ile çekerken de bir ton kesinti yapıyorlar. Aklıma bir yol geldi. Yeşil pasaport ile yakındaki bir ülkeye gidip oradan PayPal açsam. Sonra da PayPal ile çekip orada nakite çevirsem. Türkiye'ye geri gelsem nasıl olur? Daha mantıklı bir yol bilen var mı? Parayı aldığım şirketler kripto vb desteklemiyor. Sadece PayPal ve banka ödemesi.

Yurt dışına gitmene gerek yok uzaktan Amerika'da LLC şirket kuran firmalar var böylece PayPal kurumsal hesap açılabiliyor diye biliyorum firmalarla iletişime geçersen bilgilendirirler.

En mantıklısı kripto, USDT üzerinden ödeme almak. Meblağa bağlı olarak UPT gibi nispeten ucuz bir havale yöntemi de kullanılabilir. Yurtdışından Paypal işi biraz yaş zira her seferinde parayı almak için yurtdışına gitmek maliyet etkin olmaz.

Bunlar fazla maliyetli diye duydum
Yurt dışına gitmene gerek yok uzaktan Amerika'da LLC şirket kuran firmalar var böylece PayPal kurumsal hesap açılabiliyor diye biliyorum firmalarla iletişime geçersen bilgilendirirler.

En mantıklısı kripto, USDT üzerinden ödeme almak. Meblağa bağlı olarak UPT gibi nispeten ucuz bir havale yöntemi de kullanılabilir. Yurtdışından Paypal işi biraz yaş zira her seferinde parayı almak için yurtdışına gitmek maliyet etkin olmaz.
Müzik şirketleri kripto ödeme yapmıyor sorun orada açıkçası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı