Yurt dışından para gelecek

Bramble

Hectopat
Yurt dışından 200.000 dolara yakın bir para gelecek ve gönderen adam diyor ki bana 5000 TL kargo parası var ve çoğu arkadaşıma sordum ki gelen kargoya bakamıyormusuz. Eğer baktırmazlarsa almayayım değil mi? Dolandırıcı olma ihtimali de var. Bir de size danışmak istedim, ne yapayım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanımadığınız kişi size neden 200 bin dolar göndersin ve kargo ücreti neden 5000 TL, sorguladınız mı?
5000 TL olan ücret muhtemelen ödeme şartlı kargo tipinden çıkan bir ücret. Yani kargoya değer konulup gönderiliyor, ödediğinizde o para göndericiye gidiyor. Bir güzel dolandırılmış oluyorsunuz.

Yurt dışından 200.000 dolara yakın bir para gelecek ve gönderen adam diyor ki bana 5000 TL kargo parası var ve çoğu arkadaşıma sordum ki gelen kargoya bakamıyormusuz. Eğer baktırmazlarsa almayayım değil mi? Dolandırıcı olma ihtimali de var. Bir de size danışmak istedim, ne yapayım sizce?
Western Union diye bir şey var.

I Saw 14000605 Futures 07092018115614.jpg

Tanımadık kişiler neden size para versin? Her şeyin çıkarı vardır. Ve bu para yalandır. Hiç alma hiç. Sonra Beyaz TV'nin Show Ana Haber'in yolunu tutarsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı