Merhaba, yaz tatilinde kuzenim Fransa veya Almanya'ya gidecek. Burada parfüm fiyatları pahalı olduğundan oradan getirtmek istiyorum. Fiyatlar buraya göre nasıldır? Parfüm önerileri bekliyorum.
Merhaba, yaz tatilinde kuzenim Fransa veya Almanya'ya gidecek. Burada parfüm fiyatları pahalı olduğundan oradan getirtmek istiyorum. Fiyatlar buraya göre nasıldır? Parfüm önerileri bekliyorum.
Burada testerlarını koklayıp öyle karar vermen gerekiyor.
Ne kadar bir ucuzluk var?Fiyatlar biraz daha ucuz ne tür bir koku istersin bilemiyorum ama yaz geliyor o yüzden jean paul gaultier in parfümlerini öneririm mesela le beau veya paradise garden bunları öneririm dolce and gabbana light blue de olur.
Nerede bulabilirim?Burada testerlarını koklayıp öyle karar vermen gerekiyor.
Tester oluyor mu hala bilmiyorum ama Boyner, Sephora gibi mağazalarda koklayabilirsin sanırsam. Ya da doldurma parfümcülerde muadil modelleri koklayıp beğendiysen orijinallerini alabilirsin.Nerede bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.