Yurt dışından PS5 alınır mı?

evlander123

Decapat
Daha fazla  
4070 bir bilgisayarım var ama küçüklükten beri hep konsol oynayanlara özenmişimdir. Şu ana kadar hiç konsol tecrübem olmadı, yakında yurt dışına gideceğim, orada 450 euro bandına PS5 almak mantıklı mı sizce? Genel olarak PS5 üyelik oyunlarını oynamayı planlıyorum ama çok da vaktim yok, aslında GTA 6 için alıyor gibi bir şeyim ya da şu an PS5 alınmaz PS5 Pro al diyenler de vardır, onlar ne düşünüyor bilmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA VI için alıyorsanız işler biraz değişiyor. 4K'da mı oynayacaksınız yoksa 1080P'de mi? Normalde Pro al diyecektim GTA VI için ama 350€ var arada az da değil. Buradaki farkı tek belirleyen oyun GTA VI olacak. Eğer 1080P ise PS5 yeterli gelir diye düşünüyorum. Eğer 4K ise GTA VI için istediğiniz şeyleri veremeyebilir.
GTA VI için almasaydınız zaten direkt almayın derdim de ama GTA VI olayı değiştiriyor. O yüzden durum böyle, oyunu oynamak istiyorsanız almanız gerekecek. Buradaki faktör aslında biraz da 1080 mi 4K mı olayı. Bunlar sonuçta Series S'e bile optimizasyon yapacak o yüzden 1080 de PS 5 gayet yeterli gelir. 4K da ise Pro gerekiyor.

4070 bir bilgisayarım var ama küçüklükten beri hep konsol oynayanlara özenmişimdir. Şu ana kadar hiç konsol tecrübem olmadı, yakında yurt dışına gideceğim, orada 450 euro bandına PS5 almak mantıklı mı sizce? Genel olarak PS5 üyelik oyunlarını oynamayı planlıyorum ama çok da vaktim yok, aslında GTA 6 için alıyor gibi bir şeyim ya da şu an PS5 alınmaz PS5 Pro al diyenler de vardır, onlar ne düşünüyor bilmek istedim.
GTA 6 içinse ve hazır yurt dışına da gidiliyorken PS5'i 4 sene kullanmış, PS5 Pro'yu kullanan biri olarak net olarak Pro almalısınız hocam. Bakın seneye pişman olabilirsiniz. Neden pişman olabilirsiniz? PS5 GTA 6'yı 30FPS açarken PS5 Pro 45 FPS açarsa mesela, veya FPS değerleri aynı olsa da grafik farkı olursa mesela gitmişken Pro alsaydım keşke diyebilirsiniz. Kaldı ki son 3 sene PS6'ya kadar gelecek oyunlarda da Pro her zaman az ya da çok farkını ortaya koyacaktır.

Oyunlar çok pahalı. Okula gidiyorsanız almaya değmez. Zaten 4070 her oyunu açabilecek bir kart. PC'den kalkıp konsola geçtiğinizde konsol oyunları da keyif vermeyecektir. Canınız çekiyorsa en iyisi akşamları bir saat kafeye gidip oyun oynayıp çıkmak olur. O parayla daha güzel şeyler yapılabilir bence.

Oyunlar çok pahalı. Okula gidiyorsanız almaya değmez. Zaten 4070 her oyunu açabilecek bir kart. PC'den kalkıp konsola geçtiğinizde konsol oyunları da keyif vermeyecektir. Canınız çekiyorsa en iyisi akşamları bir saat kafeye gidip oyun oynayıp çıkmak olur. O parayla daha güzel şeyler yapılabilir bence.

Hocam PS5'in öyle bir fiyatı var ki hem koyacak hem koymayacak gibi ama PS5 Pro'da işler değişiyor yatırımlık mal almış gibi oluyorsunuz.

GTA VI için alıyorsanız işler biraz değişiyor. 4K'da mı oynayacaksınız yoksa 1080P'de mi? Normalde Pro al diyecektim GTA VI için ama 350€ var arada az da değil. Buradaki farkı tek belirleyen oyun GTA VI olacak. Eğer 1080p ise PS5 yeterli gelir diye düşünüyorum. Eğer 4K ise GTA VI için istediğiniz şeyleri veremeyebilir.
GTA VI için almasaydınız zaten direkt almayın derdim de ama GTA VI olayı değiştiriyor. O yüzden durum böyle, oyunu oynamak istiyorsanız almanız gerekecek. Buradaki faktör aslında biraz da 1080 mi 4K mı olayı. Bunlar sonuçta Series S'e bile optimizasyon yapacak o yüzden 1080 de PS 5 gayet yeterli gelir. 4K da ise Pro gerekiyor.

Hocam evde 1440p monitörüm var ve 4K televizyon var bir tane TV'de oynamayı planlıyorum ama kasarsa monitöre de geçebilirim galiba Series S çok mantıklı bir karar değil gibi geldi.

GTA 6 içinse ve hazır yurt dışına da gidiliyorken PS5'i 4 sene kullanmış, PS5 Pro'yu kullanan biri olarak net olarak Pro almalısınız hocam. Bakın seneye pişman olabilirsiniz. Neden pişman olabilirsiniz? PS5 GTA 6'yı 30FPS açarken PS5 Pro 45 FPS açarsa mesela, veya FPS değerleri aynı olsa da grafik farkı olursa mesela gitmişken Pro alsaydım keşke diyebilirsiniz. Kaldı ki son 3 sene PS6'ya kadar gelecek oyunlarda da Pro her zaman az ya da çok farkını ortaya koyacaktır.

Bilemedim hocam seneye yks var zaten çok da oynamayı planlamıyorum.

Bilemedim hocam seneye YKS var zaten çok da oynamayı planlamıyorum.

YKS 1 yıl, konsolun öne çıkacağı nokta 3 belki 4 yıl. Herhal yukarıda Pro almalısın hocam yurt dışına giderken tabii bütçe senin keyif senin ama fırsat kaçmaz bana göre.

Uyguna bulursan pek tabi PS5 Pro al derim ama bulamazsan düz PS5 de kesinlikle alınır. GTA 6 için pro lazım diyenlere de bakma. O oyun Series S'e bile çıkacak ki optimizasyonu da iyi olur konsolda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı