Yurt dışından PS5 almak sıkıntı yaratır mı?

@Marc Marquezzz Şu kutu açık getirirsen veya kutusuz getirirsen vergi ödemezsin diyen ilk kimse yalanın kralını söylüyor.

Yanınızda ister kutulu ister kutusuz, ister kutusu açılmış ister açılmamış getirdiğiniz 1 tane oyun konsolu için vergi ödemezsiniz. Tekrar ediyorum 1 tane...

Yanınızda getirdiğiniz aynı 2. ürün ister kutulu olsun ister kutusuz olsun, memur durdursa vergiyi paşa paşa ödemek zorundasınız. Zaten o durdurmadan sizin beyan etmeniz lazım.

Olay bu.

Kanka tek bir kişi değil aileside var a kişisi kendine b kişisi kendine o şekil olmaz mı satmak için de değil kuzenimle beraber alacağız da.

Konsolun yanında PS5'in kasasını da aldığımızda PS5 kasasına ne kadar bir vergi ödenir? ÖTV'de ödeniyor mu? Avusturya’dan gelecek.

Kaçak sokarsan bir şey olmaz.

Yani tam cevap gelmemiş olan bir konu üzerine dikkat çekmek istiyorum.
Yurt dışından alınan PS5 garanti dışı kalır mı? Garantisi Türkiye de işler mi? Yoksa bir arıza durumunda yurtdışına mı götürmem gerekir?
(Başlık ile doğrudan alakalı diye buraya yazdım. Fakat eğer yeterli ilgi görmezse konu açarım tabii ki.)

Bir sıkıntı olursa yurtdışına götürmelisiniz garantisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…