Yurt dışından PS5 getirmek

lnote

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yakın zamanda İrlanda, Dublin'e gideceğim. Oradan 500 euroya PlayStation 5 almayı planlıyorum. Beni bilgilendirebilir misiniz, bu iş nasıl oluyor, aldıktan sonra Türkiye'ye getirince herhangi bir vergi ödemesi vs. yapmam gerekiyor mu acaba? Beni bu konuda bilgilendirebilecekler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Gümrükte sıkıntı olmaz ben PlayStation'ların kaydedildiğini duymadım. Ancak hazır konu açılmışken Türkiye içerisinde yaşayıp yurt dışından getirtmeyi düşünen arkadaşları da uyarayım: Unutun onu. 2 dolarlık ürün için benden 30TL vergi alındı. Oraya gidip günübirlik alıp gelseniz muhtemelen daha ucuza gelir.

Hocam diyelim aldınız, en düşük 700-800 TL oyunları nasıl almayı düşünüyorsunuz.
Dostum konuyu açan size ne soruyor siz neyin cevabını veriyorsunuz hiçbir şey anlamadım. Alacak arkadaş salak değildir oyun fiyatlarını biliyordur bunu göze alıp alıyordur, PS4 oyunları da vardır vs. vs.

Sonuç olarak getirebilirsiniz yanınızda hiçbir sorun olmaz vergilerden de kurtulmuş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı