Yurt dışından PS5 getirtmek

• Konuyu başlatan RRavyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.157

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarımdan müsait durumda olanların gelmelerine yakın PS5 isteyeceğim. Bu konuda aklıma takılan birkaç soru var. Getirirken herhangi bir ek ücret ödeniyor mu? Yurt dışından alınıp TR'de kullanılacak bir ürün olduğundan ötürü herhangi bir problem yaşar mıyım? Garanti, teknik arıza vesaire.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mantıklı mı? Yurt dışı fiyatı ile (Amerika bağlamında konuşuyorum) 8bin TL'ye yakın fiyat var.

Garanti konusunda sıkıntı yaşarsınız. Eğer kutuyu bir kere açarsanızda ek ücret ödemezsiniz.

Merhaba. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarımdan müsait durumda olanların gelmelerine yakın PS5 isteyeceğim. Bu konuda aklıma takılan birkaç soru var. Getirirken herhangi bir ek ücret ödeniyor mu? Yurt dışından alınıp TR'de kullanılacak bir ürün olduğundan ötürü herhangi bir problem yaşar mıyım? Garanti, teknik arıza vesaire.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mantıklı mı? Yurt dışı fiyatı ile (Amerika bağlamında konuşuyorum) 8bin TL'ye yakın fiyat var.

Dostum Amerika'dan 8 bin TL'ye bulursan direkt al ama bulman çok zor genelde Amerika'da 600 dolar civarında geziyor. Getiren arkadaş da yanında bir tane vergi vermeden sokabilir.

Ben olsam getirtirim ABD'den. Garantisi olmayacaktır ama bi sorun olursa parasıyla yaptırırım. Olmadı çöpe atarım vermem o verigiyi soygunculara. Oyun konsoluna ekstra vergi nasıl bir ahlaktır..
Genelde yaşanılan problemler göz önünde bulundurulduğunda kendi cebimden vermek istediğimde çok can yakar mı?

Dostum Amerika'dan 8 bin TL'ye bulursan direkt al ama bulman çok zor genelde Amerika'da 600 dolar civarında geziyor. Getiren arkadaş da yanında bir tane vergi vermeden sokabilir.
600 dolar aşağı yukarı 11 bin TL yapıyor. Buradakinden yine çok uygun. 🥲

Genelde yaşanılan problemler göz önünde bulundurulduğunda kendi cebimden vermek istediğimde çok can yakar mı?

Ne arızası olabilir ki PS5'in? Şansa bağlı ama ben sanmıyorum.

Tabii buradan yine ucuz ama ben 1 hafta önce Gürcistan'dan dijital versiyonunu 1300lari yani 9100 TL'ye aldım %11 de taxt Free'den geldi bana Total'de 8000 gibi bir şeye geldi sana da orayı öneririm. Almayada değer.

Merhaba bu cuma günü Almanya'ya gideceğim. Birkaç günlüğüne gideceğim için sadece kabin bagajım olacak, dönerken de PS5 almayı düşünüyorum. Kabin bagajına koyacağım çantaya koyarak gelsem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Eurasia garantisi varsa bütün Avrupa'da etkili demektir, yani burada bildiğim kadarıyla en az 1 sene garantisi var. Bende 2 hafta sonra ps5 getirtmeyi planlıyorum elime ulaşınca size yazarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı