Yurt dışından Redmi Note 12 Pro + alınır mı?

Almayı dusunuyorum bir ama bir Redmi Note 12 Pro 5G var bir de Note 12 Pro + 5G var kararsız kaldım biri 10 bin TL civarında digeri 8 bin 9 bin aralarındaki fark biri 108 MP kamera digeri 200 biri 67 W şarj digeri 120.
Note 12 Pro+ sensörü daha iyi. MP sallayın gitsin. Öyle olsaydı HM2 sensorü IMX766'dan iyi olurdu. Note 12 Pro+ kamera önemliyse daha mantıklı. S20 FE'nin de kamerası Note 12 Pro 5G'den daha iyi bu arada.

Note 12 Pro+ sensörü daha iyi. MP sallayın gitsin. Öyle olsaydı HM2 sensorü ımx766'dan iyi olurdu. Note 12 Pro+ kamera önemliyse daha mantıklı. S20 FE'nin de kamerası Note 12 Pro 5G'den daha iyi bu arada.

Hocam bir de bilginiz var mıdır benim yakın bir tanıdım A54 kullanıyordu onun kamerası cok hosuma gıtmisti 12 Pro+ ın kamerası ona yakınmı onceden cok kısa A12 kullandım onun kamerası kadar kotu bir kamera gormedım.

@berke_yldzzz GCAM olmadan S20 FE daha iyi ama GCAM destekli Note 12 Pro+ daha iyidir. Sensörü S22 Ultra ayarında.

Hocam bu GCAM ne peki.

@berke_yldzzz Note 12 Pro 5G ile A54 aynı sensore sahip. Onlar daha benzer. Note 12 Pro+, A54'ü aşıyor.

Fotoğraf işleyen bir uygulama. MIUI işlemesi çok kötü olduğu için sensörü çöp ediyor. GCAM ile bir nebze kurtarmak mümkün.

Uygulama olarak mı kullanıyoruz.

@berke_yldzzz Note 12 Pro 5G ile A54 aynı sensore sahip. Onlar daha benzer. Note 12 Pro+, A54'ü aşıyor.

Fotoğraf işleyen bir uygulama. MIUI işlemesi çok kötü olduğu için sensörü çöp ediyor. GCAM ile bir nebze kurtarmak mümkün.

Hocam her şey kamera sensörü mu yani normal kamerada Snapchat gibi uygumalarda Note 12 Pro + daha mı iyi.

Son düzenleme:
Uygulama olarak mı kullanıyoruz?
Evet.
Hocam her şey kamera sensörü mu yani normal kamerada Snapchat gibi uygumalarda Note 12 Pro+ daha mı iyi?
Sosyal medya optimizasyona bağlı olduğu için işletim sistemi ve arayüz durumu epey etkiliyor. Bu sebepten net bir şey diyemem.
Ama normal çekimlerinde Note 12 Pro+ sensorden dolayı daha iyidir.
Kamera sensörü, direkt olarak görüntünün oluştuğu yer olduğu için en önemli etken.

Evet.

Sosyal medya optimizasyona bağlı olduğu için işletim sistemi ve arayüz durumu epey etkiliyor. Bu sebepten net bir şey diyemem.
Kamera sensörü, direkt olarak görüntünün oluştuğu yer olduğu için en önemli etken.

Simdi hocam sizce aliyim mi alırsam da her fotoğraf cektimde o uygulamayı mı kullanacağım.

Simdi hocam sizce aliyim mi alırsam da her fotoğraf cektimde o uygulamayı mı kullanacağım.

Almamı oneriyor musunuz?

Evet.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı