Yurt dışından sürekli alışveriş yapmak

Maksimum Zırh

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen7 5800H
16GB RAM
RTX3060
DELL G5515
Meslek
Amatör Yazar
Arkadaşlar merhaba. Belirli aralıklarla belirli ürünleri sürekli yurt dışından Online olarak alarak burada satıp kendime biraz harçlık çıkarmak istiyorum. Ayda 3-4 adet elektronik ürün almayı planlıyorum ama bunu her ay yapacağım. Bu konuda, gümrük, vergilendirme gibi konularda sorun yaşar mıyım? Satın aldığım yer gümrük ve vergi işlemlerini hallediyor ödeme kısmında ürüne ekleniyor ama ticari olarak görülüp sorun yaşar mıyım bunu merak ettim. Bilgisi olanlar bilgilendirme yapabilirse çok sevinirim. Teşekkür ediyorum.

Kendi adına ayda 5 ürün getirebiliyorsun normal şartlarda.
Aynı üründen aynı siparişte de en fazla 2 tane alman önerilir. 3 ve üzerinde ticari olarak değerlendirilebilir.

Arkadaşlar merhaba. Belirli aralıklarla belirli ürünleri sürekli yurt dışından Online olarak alarak burada satıp kendime biraz harçlık çıkarmak istiyorum. Ayda 3-4 adet elektronik ürün almayı planlıyorum ama bunu her ay yapacağım. Bu konuda, gümrük, vergilendirme gibi konularda sorun yaşar mıyım? Satın aldığım yer gümrük ve vergi işlemlerini hallediyor ödeme kısmında ürüne ekleniyor ama ticari olarak görülüp sorun yaşar mıyım bunu merak ettim. Bilgisi olanlar bilgilendirme yapabilirse çok sevinirim. Teşekkür ediyorum.

Gümrüğün dikkatini çekebilirsin. Tek seferde toplu alırsan anca burada satıp kar edersin o da ticari faaliyet görülür sorun çıkar gümrükte. Tek tek alıp burada kar edebilirim diyorsan al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı