Yurt dışından Tangzu WAN'er II siparişi ve vergi süreci hakkında

fassieq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce tangzu firmasının sitesinden tangzu WAN'er II modelini 24 dolara satın aldım. Fakat vergi konusunda hiçbir fikrim yok. Satın alma sırasında benden ekstra bir ücret alınmadığına göre vergiyi daha sonra ödeyeceğimi tahmin ediyorum. Ancak ne zaman, nasıl ve ne kadar ödeyeceğim hakkında hiçbir bilgim yok. Aynı kulaklık Wraith sitesinde 1300 TL. Sizce siparişi iptal edip oradan mı almalıyım, yoksa kendi sitesinden alıp vergisini ödemek daha mı mantıklı? Bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tangzu'nun kendi sitesinden altta linkini bıraktığım kulaklığı aldım fakat vergi konuları hakkında bir bilgim yok yurt dışından yaptığım ilk alışverişim oldu, araştırdığımda da bir sürü farklı şey gördüm bu yüzden sormak istedim. Türkiye'ye geldiğinde ne kadar bir vergi ödemem gerekiyor ve ödemesi nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Tangzu'nun kendi sitesinden altta linkini bıraktığım kulaklığı aldım fakat vergi konuları hakkında bir bilgim yok yurt dışından yaptığım ilk alışverişim oldu, araştırdığımda da bir sürü farklı şey gördüm bu yüzden sormak istedim. Türkiye'ye geldiğinde ne kadar bir vergi ödemem gerekiyor ve ödemesi nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

kanka merhabalar sorunun cevabini bilmiyorum maalesef kusura bakma fakat aynı kulaklığı bende almayı düşünüyorum eğer eline ulastiysa denediysen memnun musun alınır mı

Hocam aynı kulaklığı düşünüyorum ne oldu son durum ne.

Kendi sitesinden aldım hocam şu an kullanıyorum. Direkt geldi kapıma 1 haftada, vergi falan ödemedim. Fiyatına göre gayet güzel. Mikrofonu iş görür ama çok iyi diyemem, eğer güzel bir equalizer ayarı yaparsan ses kalitesi gayet iyi, ses seviyeside eski kulaklığım olan Razer BlackShark v2Xden kesinlikle daha fazla, ses kasılacak bir kulaklık bence değil çok anlaşılmıyor spesifik olarak sesler nereden geliyor. Tek problemim neden olduğunu anlamadığım bir şekilde dip ses geliyor ses kapalıyken bile, ama kulaklıkla alakalı bir problem olduğunu düşünmüyorum, kullandığım dönüştürücü veya PSU ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama belki kulaklıkla alakalıda olabilir. Yani 1000TL bandında alabileceğin güzel bir IEM kulaklık bence tabii yine de çok olağanüstü bir performans beklememek lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı