Yurt dışından ürün getirmek

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yakın zamanda G29 direksiyon seti almak istedik. Türkiye'de fiyatı 2000 liraydı ve bu bize çok geldi. Şu an Amerika'da bulunan bir arkadaşımız var. O direksiyon setini oradan alıp Türkiye'ye getirebilir mi? Bu işlemler nasıl olur açıklayabilir misiniz (gümrük vb.)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abim televizyon getirecekti Almanya'dan. Türkiye'deki fiyatı 6000TL idi o ucuza almıştı. Gümrükte elektronik alet olduğu için arabayı falan aradılar televizyon için daha sonra vergi çıkarmışlar abim yüksek mebla bekliyor tabii. 1 saat yalvarmış yazma diye adam en son vereceğin 10 TL gardaş uzatma demiş 😂😂. Şunu söyleyeyim kendim için getirdim desin ve fişini veya faturasını mutlaka yanında bulundursun fazla sıkıntı çıkmaz.

Abim televizyon getirecekti Almanya'dan. Türkiye'deki fiyatı 6000TL idi o ucuza almıştı. Gümrükte elektronik alet olduğu için arabayı falan aradılar televizyon için daha sonra vergi çıkarmışlar abim yüksek mebla bekliyor tabii. 1 saat yalvarmış yazma diye adam en son vereceğin 10 TL gardaş uzatma demiş 😂😂. Şunu söyleyeyim kendim için getirdim desin ve fişini veya faturasını mutlaka yanında bulundursun fazla sıkıntı çıkmaz.
Daha iyi açıklayabilir misiniz ? İlk defa yapacağız biraz şüphemiz var.

Hocam kesin ifadelerle konuşmayı sevmem, çünkü her zaman bir terslik olabilir. Yine de dediğim gibi büyük ihtimalle sorunsuz geçer. Sizin gibi onlarca insan vardır bu şekilde ürün getiren. Endişe etmeyin.
Peki net ücret ne kadar geçmesi için biliyor musunuz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı