Yurt içi iPhone 15 Pro Max vs Yurt dışı iPhone 15 Pro Max

Telefon alırken hangi opsiyonu kullanmalıyım?

• 1- Yurt içi iPhone 15 Pro Max satın almak.

• 2- Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alıp 4 ay kullandıktan sonra IMEI kaydı yaptırıp kullanmak.

• 3- iPad Pro 12.9 alıp yanında Android tarafında 15-25 bin TL fiyat aralığında iyi bir telefon almak.

• 4- Daha iyi bir seçenek var. ( Seçeneği konu altında belirttim. )

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam tiktok tarzı uygulamalar için değil de, kalem ile YouTube ders içeriği çekmek için kullanacağım iPad'i tabii eğer alırsam.
Tabii zaten onu iphone için söylemiştim, iş demişsiniz ve tiktok gibi uygulamalar bedava ürün tanıtımı için çok ideal. Onlarda da en iyi video kalitesini iphone'lar veriyor yazılımsal olarak daha uyumlu olduğu için uygulama ile. Hatta genel olarak iphonelar en iyi video kameraya sahip şu an piyasadaki. Tüm yurtdışında reviewerlar öyle diyor yani. Neyse, uzun lafın kısası iphone 11 ölü yatırımdır, daha da alınmaz. 14-15 de alınmaz çünkü para farkına değecek performans yok. Bu sebeple kesinlikle ip13 alın en az, yanına da tablet olarak 120hz önemli değil ise air 5 alın. Air 5 ile m2 pro ipad arası bir performans farkı olmayacak sizin için, ikisinden de davinci resolve açıp profesonyel seviyede video montaj yapabilirsiniz. Hatta adobe bile açabiliyorsunuz, M işlemcisi olmayan ipadler ise bu tür nimetleri desteklemiyor doğru dürüst. Yeni nesil PC oyunları da m1-m2 tabletlere gelecek. Uzun lafın kısası hem en F/P bir iphone, hem de gelecek 5 yıl her şeyi yapacak bir tablet için bu kombinasyonu almanızı öneririm.

Tabii zaten onu iphone için söylemiştim, iş demişsiniz ve tiktok gibi uygulamalar bedava ürün tanıtımı için çok ideal. Onlarda da en iyi video kalitesini iphone'lar veriyor yazılımsal olarak daha uyumlu olduğu için uygulama ile. Hatta genel olarak iphonelar en iyi video kameraya sahip şu an piyasadaki. Tüm yurtdışında reviewerlar öyle diyor yani. Neyse, uzun lafın kısası iphone 11 ölü yatırımdır, daha da alınmaz. 14-15 de alınmaz çünkü para farkına değecek performans yok. Bu sebeple kesinlikle ip13 alın en az, yanına da tablet olarak 120hz önemli değil ise air 5 alın. Air 5 ile m2 pro ipad arası bir performans farkı olmayacak sizin için, ikisinden de davinci resolve açıp profesonyel seviyede video montaj yapabilirsiniz. Hatta adobe bile açabiliyorsunuz, M işlemcisi olmayan ipadler ise bu tür nimetleri desteklemiyor doğru dürüst. Yeni nesil PC oyunları da m1-m2 tabletlere gelecek. Uzun lafın kısası hem en F/P bir iphone, hem de gelecek 5 yıl her şeyi yapacak bir tablet için bu kombinasyonu almanızı öneririm.
Tamamdır teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi yapacağım.

1 tane yurt dışı iPhone 15 Pro Max + yurt içi kayıt parası 20k vereceğine yine yurt dışı son model örneğin Xiaomi 14 alıp (çift simli) 4+4+4 ay kullandıktan sonra zaten yeni yıla girdiğin için tekrar kullanımlar sıfırlanacağı için tekrar değişimli olarak kullanmaya devam etmek. Şu an yaptığım budur.

Xiaomi 12t Pro aldım ilk çıktığında 12bin TL. 4+4 kullanıp eski telefonuma 4 aylığına hattı takıp çift telefon geziyorum pırıl pırıl. Çok darlanırsam gider son model yine Android veya iPhone yurt dışı alırım.

Hatta şöyle bir şey alırım.

20 dakikada şarjını %0'dan %100'e fırlatıyor. Tertemiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı