Yurtdışı Apple Watch 8 için pasaport kaydı gerekli mi?

kaan_01

Hectopat
Merhabalar.

Yurtdışından gelen kişi Apple Watch’u getirdiğinde benim burada iPhone’larda ki gibi pasaport kaydı yaptırmam gerekiyor mu? Belli bir süreden sonra kullanamama oluyor mu?

Teşekkürler.

Teşekkürler cevaplar için. Düz bir Apple Watch gibi kullanmak istediğimizde gerekli değil anladığım kadarıyla. Ama işin içine operatörler girerse kayıt yaptırmak gerekiyor.

Cellular modeli ise evet, gerekli.
Ancak eğer öyleyse de kayıt ettirmediğin sürece sadece eSIM kullanamazsın. Gerisi normal bir Apple Watch gibi çalışır.
Selamlar. Bu konuda emin misiniz? Amerika'dan seri 3 aldıracağım 42 mm olarak sadece cellular modelini bulabildim. Burada bu özelliği kullanmak istemiyorum ancak alet ülkeye girdiğinde kayıt ettirmezsem kapanır mı yoksa sadece gsm özelliği mi kullanılamıyor?

Selam. Bu konuda emin misiniz? Amerika'dan seri 3 aldıracağım 42 mm olarak sadece cellular modelini bulabildim. Burada bu özelliği kullanmak istemiyorum ancak alet ülkeye girdiğinde kayıt ettirmezsem kapanır mı yoksa sadece GSM özelliği mi kullanılamıyor?

Selam. aldın mı? seri 3 ve bu özelliği kullanmıyorsan bir yere kayıt yaptırıyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı