Yurtdışı geveyli iPhone XS alınır mı?

halilgkmn19051

Decapat
Sahibinden temiz kullanılmış iPhone XS var ama yurtdışı kayıtlı ve geveyli, sizce alınır mı?
Fiyat: 5300 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen bir telefona o kadar para verecek olsam sıfır almayı tercih ederdim. 2. el için 5300 TL arabamı alıyoruz ? :) Sadece bir telefon için gereksiz bence. Tabii ki sizin bileceğiniz iş. Yurtdışı kayıtlı olduğu için ülkemizde kaydını yaptırmanız gerekir. LINK'e tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Şahsen bir telefona o kadar para verecek olsam sıfır almayı tercih ederdim. 2. el için 5300 TL arabamı alıyoruz ? :) Sadece bir telefon için gereksiz bence. Tabii ki sizin bileceğiniz iş. Yurtdışı kayıtlı olduğu için ülkemizde kaydını yaptırmanız gerekir. LINK'e tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Pasaport kayıtlı hocam yani kaydetmeme gerek yok.Sıfır fiyatları 9 binden başlıyor.

hey gidi günler hey

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı