iPhone XS alınır mı?

Aktif olarak S9+ kullanıyorum günlük kullanım için idare ediyor ancak oyunlarda Exynos işlemcisinden dolayı ısınıp performansını düşürüyor. Bütçem 10 bin civarı sizce pil sağlığı %80'lerde olan iPhone XS alınır mı? Bataryası ortalama kaç saat ekran süresi verir? Oyunlarda ısınma sorunu gibi durumlarla karşılaşır mıyım? Bu bütçede son mantıklı telefon olarak MI11t Pro kalıyor ona da MIUI arayüzü, SD888 işlemcisi ve son olarak videolardan izlediğim kadarıyla oyunlarda optimizasyon sorunlarından dolayı almaya çekiniyorum. OnePlus 9 Pro düşünüyordum ancak doğru düzgün olanı yok.

XS alınır ama batarya performansının iyi olması için Deji'ya da rova batarya alman lazım.

iPhone XS iPhone X'in dolu halidir. Kronik sıkıntılarından arındırılmış, donanımsal olarak oturmuş bir telefondur. 2023 şartlarında donanım olarak eski diyebileceğimiz bir noktada değil henüz. A12 Bionic çipsete ve 4 GB RAM'e sahip. Performans anlamında günümüz modellerini çok da aratmaz. Oyunlarda ısınma sorunu maalesef tüm telefonların başına gelebilecek bir sıkıntı. iPhone XS'de de mutlaka ısınma olacaktır yük altında ancak kare hızı düşüşüne ve drop girmesine sebep olacak kadar değil. Pilini de değiştirirseniz maksimum verimlilikle sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz.

iPhone XS iPhone X'in dolu halidir. Kronik sıkıntılarından arındırılmış, donanımsal olarak oturmuş bir telefondur. 2023 şartlarında donanım olarak eski diyebileceğimiz bir noktada değil henüz. A12 Bionic çipsete ve 4 GB RAM'e sahip. Performans anlamında günümüz modellerini çok da aratmaz. Oyunlarda ısınma sorunu maalesef tüm telefonların başına gelebilecek bir sıkıntı. iPhone XS'de de mutlaka ısınma olacaktır yük altında ancak kare hızı düşüşüne ve drop girmesine sebep olacak kadar değil. Pilini de değiştirirseniz maksimum verimlilikle sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz.
Bir tane temiz buldum batarya sağlığı %81. Daha önceden 6S kullanmıştım ve şarj entegresi yanmıştı bundada benzer sorunu yaşar mıyım? Telefonu şarjdaykende kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı