Yurtdışına kargo nasıl gönderilir?

Egid Dikmen

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Pro 16" M1 Pro Silver
Meslek
Ağa/Paşa
Non Lhr 3060Tİ ekran kartımı sahibinden sitesinde 15.900 ile satışa koydum. İncirlik Amerikan üssündeki bir personel satın almak istiyor ancak kargoyu Danimarkadaki kuzenine yollamamı istiyor. Daha önce TR içinde bile kargo göndermedim ve yurtdışına nasıl göndereceğimi bilmiyorum. Parayla 13'' Macbook Pro alacağım ve Apple yanında öğrenci kampanyası olduğu için Airpods veriyor ama 11 Ekimde kampanya bitecek ve kampanya bitmeden ürün oraya ulaşır mı diye de ayrı endişe ediyorum. Yurtdışına en hızlı nasıl kargo gönderirim?

Dostum, büyük ihtimal bir kazık yiyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolandırıcı olabilir hocam.

Dostum, büyük ihtimal bir kazık yiyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolandırıcı olabilir hocam.

IMG_20210929_171637.jpg
InkedScreenshot_2021-09-29-15-32-54-138_com.whatsapp_LI.jpg

Konuşmalar böyle hocam. Sizce ne yapmalıyım? Sahibinden'in ''Param Güvende'' uygulaması ile satıyorum ama şuan videodan sonra şüphelenmedim değil.

Dostum, bunlar klasik yalanlar ve şuan büyük bir kazık yemek üzeresin adama gerekli cevabı ver, engelle.
Konuşmayı videodaki ile harfi harfine aynı başlatmış. Çok büyük bir yanlıştan kurtardınız beni çok teşekkür ederim.
@waxon @The Fallen Angel

Technopat Haberler

Geri
Yukarı