Yurtdışından 2250 TL EVGA GTX 1080 FTW2 almak

tlggmsts

Hectopat
Daha fazla  
EVGA FTW2 önerir misiniz? Aranızda kullanan var mıdır?
İnternette herhangi bir incelemesini bulamadım, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
FTW fazla ısınıyor diyorlar ama FTW2 soğutma sistemi değişmiş, son durum nedir?
Yurtdışı fiyatı 2250TL'ye denk gelmektedir, yurtdışından alınacaktır.

Yorumunuz nedir, konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

@GCN , @CJack60

GTX 1080 şu an gaming için en iyi ekran kartıdır 1080 Ti'den sonra. Ama Siggraph'den sonra aynı mı olacak? Amazon'dan almak mantıklı evet Türkiye'de aynı kartı 3500 TL'den aşağı bulamazsın. Ama Vega gelince aynı olacak mı bilinmiyor. Bu yüzden yeni kart alacaklar için beklemek mantıklı olacaktır. Vega daha iyi olursa keşke Vega alsaydım demeyin diye. Vega daha iyi olmazsa da büyük ihtimalle 1080'i daha geç ama daha ucuz fiyata alabilirsiniz. Şu durumda beklemenin zararı olmaz bence :)

Zamanım olsa aynen beklemekten yanayım ama kuzen ağustos 20 gibi buraya gelecek kanada'dan. Bu ay sonu vega tanıtılacak, 20sine kadar alıp gelebilir mi, biraz risk ama mevcut durumda yapabileceğim en iyi adım bu gibi gözüküyor ya da stoklar kendine gelirse 1070 alacağım, o da 600 kanada doları civarı yaklasık 1700 tl.

En kötü durumda vega yetişemedi ve stok durumundan dolayı 1080 almam gerekirse ftw2 evga markası nasıldır, incelemesi yapıldı mı, diğer markalarla artısı ve eksisi nedir, önerir misiniz? Öğrenmek istediklerim bunlar :)

Zamanım olsa aynen beklemekten yanayım ama kuzen ağustos 20 gibi buraya gelecek kanada'dan. Bu ay sonu vega tanıtılacak, 20sine kadar alıp gelebilir mi, biraz risk ama mevcut durumda yapabileceğim en iyi adım bu gibi gözüküyor ya da stoklar kendine gelirse 1070 alacağım, o da 600 kanada doları civarı yaklasık 1700 tl.

En kötü durumda vega yetişemedi ve stok durumundan dolayı 1080 almam gerekirse ftw2 evga markası nasıldır, incelemesi yapıldı mı, diğer markalarla artısı ve eksisi nedir, önerir misiniz? Öğrenmek istediklerim bunlar :)

İstediyin her şeyi buradan öğrene bilirsin. Tamamen doğru inceleme yapıyorlar(y)
EVGA GeForce GTX 1080 FTW2 review

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı