Yurtdışından Bilgisayar Parçası Getirme?

Makaleler
21
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, yaklaşık 10 gün sonra ingiltereye gidiyorum. Amazon'dan bilgisayar parçası alıp Türkiye'ye getirmeyi düşünüyorum. 3/4 parça ( Kendim getireceğim) Hava alanından geçirirken sorun olur mu ? Gümrük vb. bir şeye takılır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar öncelikle, yaklaşık 10 gün sonra ingiltereye gidiyorum. Amazon'dan bilgisayar parçası alıp Türkiye'ye getirmeyi düşünüyorum. 3/4 parça ( Kendim getireceğim) Hava alanından geçirirken sorun olur mu ? Gümrük vb. bir şeye takılır mı ?
Ben 2 gün önce Amerikadan döndüm. Gelirken Asus GTX 780 Ti aldım. Sırt çantama koymuştum ve hiç bir sorun çıkmadı. Sormadılar bile. :)
Birden fazla alırsan ne olur bilmiyorum fakat ekran kartını getirirken hiç bir sorun çıkmadı.

Işte merak ettiğim nokta şu ben örnek olarak ; 2 tane ekran kartı değil. 1 tane ekran kartı, 1 tane anakart , ram vb toplam 5 6 parça olacak şekilde getirmeyi düşünüyorum. :/

Her üründen 1 tane getirdiğinde daha az sorun yaşanıyor. Ayrıca donanım getirmek istiyorsanız kutulu değil de toplanmış bir şekilde getirirseniz daha rahat olur. Kutulu ve açılmamış şekilde de sıkıntı yaşanıyor bazen.

Her üründen 1 tane getirdiğinde daha az sorun yaşanıyor. Ayrıca donanım getirmek istiyorsanız kutulu değil de toplanmış bir şekilde getirirseniz daha rahat olur. Kutulu ve açılmamış şekilde de sıkıntı yaşanıyor bazen.

Kafam karışmış durumda şuan :( kasa içine monta edip getirsem %100 geçirirler mi ?

Büyük ihtimal sıkıntı çıkmaz.
Teşekkürler yorum için yaklaşık amazon'dan 2.500 TL'ye sistem alacağım, param çöpe gitsin istemiyorum. Bu parçaları ayrı ayrı hediye paketi yapıp getirsem mi sorunsuz olur, yoksa kasa içine monta ederek mi ? O kadar büyük kasayı hava alanından geçirirler mi? Aynı soruları sorup duruyorum ama peşin parayla alacağım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı