Yurtdışından Bilgisayar Parçası Getirme?

Teşekkürler yorum için yaklaşık amazon'dan 2.500 TL'ye sistem alacağım, param çöpe gitsin istemiyorum.Bu parçaları ayrı ayrı hediye paketi yapıp getirsem mi sorunsuz olur yoksa kasa içine monta ederek mi ? O kadar büyük kasayı hava alanından geçirirler mi? Aynı soruları sorup duruyorum ama peşin parayla alacağım :)

Hediye paketi de yapabilirsin fakat bu iş biraz da şansa kalıyor. Bence getireceğin 3-4 parçanın içinde kasa olmasın. Ekran Kartı, RAM, SSD gibi ufak donanımları getir.

Teşekkürler yorum için yaklaşık amazon'dan 2.500 TL'ye sistem alacağım, param çöpe gitsin istemiyorum.Bu parçaları ayrı ayrı hediye paketi yapıp getirsem mi sorunsuz olur yoksa kasa içine monta ederek mi ? O kadar büyük kasayı hava alanından geçirirler mi? Aynı soruları sorup duruyorum ama peşin parayla alacağım :)
Malesef yurt dışından aldımı gümrükte kalıyor. Onun için sistemin yarısıkadar para ödemen gerekir en az. Öyle alacağına Türkiyeden al hemde garantisi Türkiyede olsun.

Malesef yurt dışından aldımı gümrükte kalıyor. Onun için sistemin yarısıkadar para ödemen gerekir en az. Öyle alacağına Türkiyeden al hemde garantisi Türkiyede olsun.

Dostum iyi okumadın herhalde? Ben İngiltere gideceğim kendim alıp geleceğim yani sipariş verip kargoyla getirtmeyeceğim.

Son durum ne getirebildiniz mi ? Herhangi bir sorunla karşılaşıldı mı? Paylaşırsanız sevinirim.

Hayır tabiki, sorun çıkıyormuş havaalanında ayrıca İngiltere amazon'dan tam alacakken Sterlin üzerinden satış olduğunu farkettim Türkiye ile arasında 200 TL oynuyor.

Bende arkadaşım ve eşi geliyor ocakta Amerika'dan amazondan aşağıdaki resimdekileri onların adrese gönderip getirmeyi düşünüyorum. Valize atar getiririz dediler bu kadar basit mi? Halen araştırıyorum fikrin var mı bu konuda ? Genel olarak bunları getirecek yanında . O zamana kadar belki modelleri değiştiririm sadece.
aBAvv2.png

Şimdi şöyle söyleyeyim. El çantası değilde öbür valize koyarsan problem çıkacağını sanmıyorum. Çünkü ben birsürü eşya getirdim bir kaçtanede elektrikli alet içini açıp bakmadılar bile. Amerikadan getirtceksen çok iyi uygun. Hediye paketi şeklinde yaparsan hiç problem çıkmaz.

Uçağa atılacak valizde gelecek büyük ihtimal. Uçağa atılacak valizin içinde mi hediye paketi şeklinde olması lazım? :) Birde bazı arkadaşlarım diyor kutularından kurtul , bunları minimuma düşürmek için kutularından kurtulsam mı ? Kesin getirteceğim Türkiye ile orası arasında dünya fark var hazır imkan geçmiş elime değerlendirmek lazım .

Bir aksilik çıkarsa mesela o zaman vergisini mi veriyoruz ürünlerin fatura tutarı üzerinden ? El koyma gibi bir sıkıntı olmaz kanımca. İki kişiler bunu avantaja çevireyim diyorum. Anakart ve ekran kartı kutuları malum büyük olacak bunları ikisinin valizlere bölüşülürse belki daha az dikkat çekici olur. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı