Bunu yaparsam ödeme onaylanacak, 133 sterlin tutuyor. Onda problem yok, fakat merak ettiğim gümrüğe takılacak ve ekstra ne kadar ücret ödeyeceğim? 500TL'yi geçer mi acaba?
Ben sadece tek continue tıkla dedim Bir kere daha tıklarsan dediğin doğru. Pay kısmında normalde toplam ücreti yazması lazımdı. İtems ve Wraps yazan yerde ne yazıyor? Onları da göstersen iyi olur.
Hemen parayı çekmiyorlar ben denemiştim. Anında tekrar iptal edebiliyorsun. Kasa olduğu için biraz fiyat artıyor kargosundan dolayı ebat boyut baya yükseldiğinden. Order kısmından cancel edebilirsin siparişini. Birde co.uk olan amazon bence daha pahalı. Amazon.com daha uygun oraya göre. Aşağıda ki Malatya'ya kargo tutarı ve vergisi herşeyiyle içindeki tutarı.
Bu arada örnek olsun diye attım siz sarı kasa beğenmişsiniz galiba. Ama fiyat ortalama böyle olur. Türkiye'den almak kasayı bence daha mantıklı pahalıya geliyor.
251 pound mu o euro mu ? Gerçi farketmez iki türlüde pahalı benim fikrim.
Bu arada örnek olsun diye attım siz sarı kasa beğenmişsiniz galiba. Ama fiyat ortalama böyle olur. Türkiye'den almak kasayı bence daha mantıklı pahalıya geliyor.