Yurtdışından Bilgisayar Parçası Getirme?

Buradan bilgilendirirseniz çok sağlıklı olur , @er36po bize bu konuda yardımcı olabilir sanırım, ben bu ürünü sipariş versem gümrük vergi ekstra toplam ne kadar para öderim,

Eki Görüntüle 35120
Ben sürekli olarak Yurt dışından ürün almadığımdan dolayı size kesin bir şey söyleyemem. Ancak burada da yeterli bilgi almanız mümkün: Gümrük - Yurtdışından Alışveriş
Bu işlerle (Yurt dışından ürün temin eden) sürekli olarak uğraşan bir Ağabeye mesaj attım o yakın zamanda bana dönüş yapacaktır.

Shipping ücreti çok abartı oluyor kasa alırken. Com sitesinden alınca 117 dolar vergiside ucuz comdan alınca. Co.uk bildiğin pahalı işte. :)

Bu arada örnek olsun diye attım siz sarı kasa beğenmişsiniz galiba. Ama fiyat ortalama böyle olur. Türkiye'den almak kasayı bence daha mantıklı pahalıya geliyor.

251 pound mu o euro mu ? Gerçi farketmez iki türlüde pahalı benim fikrim.
İlk başta euro sanmıştım, yurtdışından alacaktım fakat, pound olarak ödeme ekranı geldi iptal ettim. Türkiye fiyatlarıyla aynı neredeyse.

İlk başta euro sanmıştım, yurtdışından alacaktım fakat , pound olarak ödeme ekranı geldi iptal ettim, Türkiye fiyatlarıyla aynı neredeyse.
Aynen öle kasa alırken fiyat kafa kafaya geliyor nerdeyse. Benden tavsiye eğer Türkiye'ye gönderiliyorsa ürün amazon.com adresinden alın. Amazon.co.uk daha tuzlu genel olarak. Ben asus vg248qe monitör aldım. 800 liraya geldi. Hiçbirşeyle uğraşmadım her şeyi amazon halletti.

Kendisi bu işlerle yaklaşık 30-35 yıldır uğraşıyor:
2014-12-02 18_39_51-.jpg

Yurt dışından 50 dolar üstü eşyalarda genelde Türkiye ile aynı fiyata gelir boşuna bakmayın yani. Hatta daha pahalıya geliyor.
Tamamen yanlısın var 217 dolardı monitörü aldığımda kargosu gümrük vergisi 347 dolara geldi. Ödemeyi Türk lirasi olarak secersen amazon kendi dolar kurunu kullanıyor tutar artıyor. Ben dolar olarak ödeme yaptım bankamın kuru üzerinden baya bir fark ediyor. 796 kusurlu bir rakama gelmişti. Türkiye fiyatı ne peki ? 1099 Lira civari geziyor piyasada. 10 günde elime ulaştı. Beklemekten zarar gelmiyor. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı