Yurtdışından Macbook Pro Almak

Muhsind

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Sizlere iki konu danışmak istiyorum.

1)Yurtdışından bir Macbook Pro satın alsak daha sonradan bu Macbook pro'ya Final Cut Pro alabilir miyiz?

2)Yurtdışından aldığımız Macbook Türkiye için uyumlu olur mu? (Siri, bilgisayar dili gibi)

1. Macbook cihazını nereden aldığının bir önemi yok. Uygulamayı istersen git Çin'den al yine çalışır.
2 Kurulumunu Türkçe yaparsan hiçbir sorun olmaz. İlk kurulum ekranında bölge ve dil seçeneklerini soruyor zaten sana.

1. Macbook cihazını nereden aldığının bir önemi yok. Uygulamayı istersen git Çin'den al yine çalışır.
2 Kurulumunu Türkçe yaparsan hiçbir sorun olmaz. İlk kurulum ekranında bölge ve dil seçeneklerini soruyor zaten sana.

Sadece klavyede farklılık oluyor o halde. O da problem çıkarmaz. Çok teşekkür ederim kardeşim eyvallah.

Bir problem yaşamazsınız. Apple sitesi hariç başka yerlerden almanız tavsiyem burda daha pahalı bildiğim kadarıyla. Şimdi bakınca RAM fiyatını gördüm gene sinirlerim oynadı, dünyanın 1 numaralı kazıkçıları😑

375657

Bir problem yaşamazsınız. Apple sitesi hariç başka yerlerden almanız tavsiyem burda daha pahalı bildiğim kadarıyla. Şimdi bakınca RAM fiyatını gördüm gene sinirlerim oynadı, dünyanın 1 numaralı kazıkçıları😑

Eki Görüntüle 375657

Aynen kardeşim. Türkiye fiyatları malum. Honk Kong da felan isen mağazasından alabilirsin 😂 anca oralarda ucuz mağazada. Şu an için en iyi seçeneğim Amazon gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı