Yurtdışından PS5 alabilir miyim?

Orda bi harcama yaptığın için fatura ödüyorsun. Sen burda bi ürün alırken tabii ki vergi uygulanıcak 1000 lira olur 2000 lira olur 4000 tl nedir arkadaş.
30 Eylül'den sonra konulan ek vergi kalkacak. O zaman alınsın?
Silivri soğuktur..
Umarım soğuktur. Bu tarz 'akilli' insanların aklını başına getirebilecek kadar soğuktur.

30 Eylül'den sonra konulan ek vergi kalkacak. O zaman alınsın?

Umarım soğuktur. Bu tarz 'akilli' insanların aklını başına getirebilecek kadar soğuktur.
Peki ya o vergi kalkmazsa ne olucak? Büyük ihtimallede kalkmicak arkadaş ÖTV'ye de öyle dediler.

Peki ya o vergi kalkmazsa ne olucak? Büyük ihtimallede kalkmicak arkadaş ÖTV'ye de öyle dediler.
Kalkar hocam. Hem bu ülkeyi sevmeyen arkadaşlar belirli bir seviyede kendinizi geliştirmiş olduğunuzu tahmin ediyorum. Böyle durumlarda başka ülkelere göç edebilirsiniz Edemiyorsanız veyahut kendinizi yeterince gelistirmisseniz yok damat "cokomelli" yok damat öyle diye soylemezseniz sevinirim.

Ülkenin toprağının altı güzel aslında. Hükümet gelir kaynağı yapıcak çok fazla şey bulabilir ham maddeyi yurt dışına satmak ve vergi koymak dışında pek bir şey yapmıyor.

Ülkenin toprağının altı güzel aslında. Hükümet gelir kaynağı yapıcak çok fazla şey bulabilir ham maddeyi yurt dışına satmak ve vergi koymak dışında pek bir şey yapmıyor.
İnsan kendini gelistirirse çok kolay bir şekilde para kazanılır hocam. Her ülkede böyledir. 3 günde sırf ticaret forumlarında aracılık yaparak 1000₺ kazandım. İnternet üzerinden link kısaltma sitelerinden 1 ayda 800₺ kazandım sonra kanalını 750₺'e sattım. Siz sadece oyun oynarsanız yerinizden kalkmazsanız ders çalışmazsanız kendinizi gelistirmezseniz bu fiyatlara daha çok ağlarsınız.

Bayağı inandırıcı geldi biliyor musun link kısaltma sitesinden nasıl kazandınız? Minecraft ücretsiz premium mu? Metin 2 yang hilesi mi? LoL beleş RP hilesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…