Yurtiçi Kargo dağıtım saati akşam 18'den sonra var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
3 gündür bekliyorum kargonun şehre gelmesini.

Bugün sabah aradım. "Şubeden alacağım" dedim. Haberim yokken dağıtıma çıkarmışlar!

Neyse kuryelerinin numarasını istedim ve aradım konuştum. Saat 15 gibi "Bu mahalleye ne zaman gelirsiniz?" dedim. "Bir sürü müşteri var, son mahallem orası zaten abi gelecem 1-2 saate" dedi.

Ve saat 20:23, bu saatten sonra dağıtım oluyor mu? Sizce gelirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtiçi Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 09:00'da başlar ve akşam kapanış saati olan 18:00'a kadar mesaiye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo'nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yurtiçi Kargo ayrıca, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir.

Yurtiçi Kargo Merkez Binası, Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu Kargo Plaza No.17-19 Maslak Sarıyer / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır.

Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezi Telefon Numarası: 444 99 99

Çağrı merkezinden Pazar günleri hariç saat 08.00 ile 20.00 saatleri arasında bilgi alabilirsiniz.

Saat 18:00'a kadar dağıtım yapılır. Ondan sonra yapılmaz. Yani internette sitelerde öyle yazıyor. Tabii bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.
Yurtiçi Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 09:00'da başlar ve akşam kapanış saati olan 18:00'a kadar mesaiye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo'nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yurtiçi Kargo ayrıca, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir.

Yurtiçi Kargo Merkez Binası, Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu Kargo Plaza No.17-19 Maslak Sarıyer / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır.

Çağrı merkezinden Pazar günleri hariç saat 08.00 ile 20.00 saatleri arasında bilgi alabilirsiniz.
Kaynak?

Bu saatten sonra gelmez.

Saat 18:00'a kadar dağıtım yapılır. Ondan sonra yapılmaz. Yani internette sitelerde öyle yazıyor. Tabii bir de tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.

Kaynak?
Napacağım peki? Dağıtım olmasını değilde şubeden teslim almak istiyorum. Aradım ama dağıtıma çıkarmışlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı