Yurtta gitar setup önerisi

Hocam prossesör tam olarak nasıl çalışır pek bir fikrim yok fakat amfi mantığıyla mı çalışıyor yani kabloyu tak çal şeklinde mi ve bu bahsettiğim uygulamaları rahatlıkla kullanabilir miyim? Son olarak da ses kalitesi nasıl olur ve önerdiğiniz model var mıdır?
Evet aynı bir amfi similatörü ve kullanabileceğin tüm efektleri içerir. Ses kaliteleri iyidir. Sahne de / canlı performas da yapabilirsiniz. İster bir monitöre, ister bir kabine, isterseniz kulaklık ile çalarsınız.

Dediğim gibi USB çıkışı varsa; modeller ses kartı fonksiyonu da görür. PC de kayıt yapabilirsiniz.
Şu an size model öneremem . Kendiniz araştırın ya da öneri için ayrı bir konu açın.

Hayır hatanız var aynı değildir Amfiden çok daha detaylıdır bu uygulamalar ayrıca çıkacağın sahnede bir bilgisayar yoksa sıkıntı çıkabilir.

Yanlış bilgi. Gitar prossesöerleri çalışmak için PC ye ihtiyaç duymazlar.
Detaylıdır elbette, ancak yurtta amfi kullanamıyor bu arkadaş.

Yanlış bilgi. Gitar prossesöerleri çalışmak için PC ye ihtiyaç duymazlar.
Detaylıdır elbette, ancak yurtta amfi kullanamıyor bu arkadaş.
İlk konuda haklısınız ses kartı zannettim bahsettiğiniz şeyin. Yalnız prossesöerlerin fiyatları uygun değil (göründüğü kadarıyla) ayrıca alacağınız modele bağlı olarak bazıları yeni başlayanlar için karmaşık olacaktır kesinlikle ses kartı çok daha iyidir bu bütçe için kulaklık da kullanabilecektir.

İlk konuda haklısınız ses kartı zannettim bahsettiğiniz şeyin fiyatları uygun değil (göründüğü kadarıyla) ayrıca alacağınız modele bağlı olarak bazıları yeni başlayanlar için karmaşık olacaktır kesinlikle ses kartı çok daha iyidir bu bütçe için kulaklık da kullanabilecektir.

Ses kartı gecikme yapar, Ayrıca PC ye ihtiyaç duyarlar. Yukarıdaki mesajınızda "PC konusunda sorun çıkabilir" demişken... ? :)

Üstüne sürü ile parametre ileuğraşırsınız ki, o bahsettiğiniz detaylar Ses kartında bir prossesöre göre çok çok fazladır. Üstteki mesajınızda da detay olmasından şikayetçiydiniz hal bu ki?

Kulaklık, zaten asıl amaç oydu. Sanırım kaçırdınız.

Fiyat? Başlangıç seviyesi bir prossesöre göre ses kartı daha pahalıdır.

:)

Ses kartı gecikme yapar, Ayrıca PC ye ihtiyaç duyarlar. Yukarıdaki mesajınızda "PC konusunda sorun çıkabilir" demişken... ? :)

Üstüne sürü ile parametre ileuğraşırsınız ki, o bahsettiğiniz detaylar Ses kartında bir prossesöre göre çok çok fazladır. Üstteki mesajınızda da detay olmasından şikayetçiydiniz hal bu ki?

Fiyat? Ses kartı daha pahalıdır.

Ses kartı gecikme yapar diye bir şikayet duymamıştım daha önce ben ayrıca çoğu yerde de ses kartı önerilir hatta ben prossesöer öneren görmemiştim. Orada ses kartı alınmaz vs. demiyorum kişi amfi ile aynı ne de olsa deyip pc konusunda hassas davranmayabilir orada ses kartının neden amfi ile farklı olduğunu anlatıyorum. Ses kartında sadece başında uğraşırsınız sonrasında hiç de uğraşmanıza gerek yoktur. Gördüğüm modellere göre dedim farkettiyseniz yollayın istediğiniz modeli ses kartına göre karşılaştırılsın.

Ses kartı gecikme yapar diye bir şikayet duymamıştım daha önce ben ayrıca çoğu yerde de ses kartı önerilir hatta ben prossesöer öneren görmemiştim.

Artık öğrendiniz. Ve gördünüz.

Ses kartında sadece başında uğraşırsınız sonrasında hiç de uğraşmanıza gerek yoktur.
Yanlış bilgi. Her seferinde uğraşırsınız.
O bahsettiğiniz prossesör için geçerli. Bir ayardan sonra bir daha kurcalamanıza gerk olmaz. Her seferinde fişi takar çalarsınız.

yollayın istediğiniz modeli ses kartına göre karşılaştırılsın.
500 tL den 50.000 Tl ye kadar prossesör mevcuttur. Başlangıç seviyesinde Ses kartından avantajlı olur fiyat / performans.

Son düzenleme:
Artık öğrendiniz. Ve gördünüz.

Yanlıoş bilgi. Her seferinde uğraşırsınız.
O bahsettiğiniz prossesör için geçerli. Bir ayardan sonra bir daha kurcalamanıza gerk olmaz. Her seferinde fişi takar çalarsınız.

500 tL den 50.000 Tl ye kadar prossesör mevcuttur. Başlangıç seviyesinde Ses kartından avantajlı olur fiyat / performans.
Önce siz bir ses kartı önerin :)
Arkadaşa herhangi bir öneri yapmayacağım öneri yapacak düzeyde olduğumu görmüyorum düşünmüyorum başta size yardımcı olacağını düşündüğüm soruları sordum bu soruları kullanabilirsiniz
ayrıca önereceğiniz gitarında single coil olması vereceği sesin çalacağı şarkılara göre iyi olmasını sağlayabilirsiniz kendisinin çalacağı şarkılara da uygun zaten. Son olarak ses kartı alarak çok daha güçlü ve iyi bir ton alabilirsiniz diyerek konuyu burada bırakıyorum. Aşağıda da konu hakkında neden sorup öneri yapmadığımın gerekçesi yazıyor.
En azından hangi ekipmanları kullanmam gerektiğini söyleseniz yeter marka araştırmasını ben yapabilirim.

- önereceğiniz gitarında single coil olması vereceği sesin çalacağı şarkılara göre iyi olmasını sağlayabilirsiniz.

"Single coil" ile "iyi ses" arasında bir bağlantı yoktur.
-Son olarak ses kartı alarak çok daha güçlü ve iyi bir ton alabilirsiniz diyerek konuyu burada bırakıyorum.
Böyle bir doğrulık, kesinlik, üstünlük söz konusu değildir. İkisinde de çok çeşitli opsiyonlar uygulanabilir.
öneri yapacak düzeyde olduğumu görmüyorum düşünmüyorum

Bilmediğiniz konularda, yeterli düzeyde değilseniz bu şekilde yönlendirmeler ile yardıma ihtiyacı olanları yanıltarak fazla / gereksiz para harcamalarına, hayal kırıklığına sebep oluyorsunuz.

Edit: Yaşını gördüm o sebeple daha dikkatli olacağım. Umarım sen de bilgi paylaşanların tecrübeleri, yaşları ve deneyimleri ile kendini kıyaslamayı, bilgilerine saygılı olmayı öğrenirsin.

Edit 2: Bunu okuyan 13 yaşındaki kullanıcı mesaja "🤣" simgesi bırakmış. :)

Son düzenleme:
"Single coil" ile "iyi ses" arasında bir bağlantı yoktur.

Böyle bir doğrulık, kesinlik, üstünlük söz konusu değildir. İkisinde de çok çeşitli opsiyonlar uygulanabilir.
Yanlış bilgi Arkadaşa sorduğum sorularda çaldığı şarkıları söyledi ve metal gibi ağır şeyler değil bunlar için single coil yeterli olacaktır ve iyi ses alınacaktır. güzel bir ton için single coil alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir doğruluk, kesinlik, üstünlük söz konusu değildir. İkisinde de çok çeşitli opsiyonlar uygulanabilir.
Yanlış bilgi Bulunduğu yere ortama özellikle de şartlara göre kesinlikle bir üstünlük vardır mesela bilgisayarı olmayan adama ses kartı önerecek biri değilim.
Bilmediğiniz konularda, yeterli düzeyde değilseniz bu şekilde yönlendirmeler ile yardıma ihtiyacı olanları yanıltarak fazla / gereksiz para harcamalarına, hayal kırıklığına sebep oluyorsunuz.
Evet, ürün önerecek kadar iyi değilim çünkü piyasa takibi yapacak kadar zamanım yok sınavıma hazırlanıyorum fakat ürünü alırken neler gerek ve hangileri seçilmeli konusu hakkında bilgim vardır ve bu konularda arkadaşa elimden geldiğince yardımcı oldum.

Edit: Yaşını gördüm o sebeple daha dikkatli olacağım. Umarım sen de bilgi paylaşanların tecrübeleri, yaşları ve deneyimleri ile kendini kıyaslamayı, bilgilerine saygılı olmayı öğrenirsin.

Edit 2: Bunu okuyan 13 yaşındaki kullanıcı mesaja "🤣" simgesi bırakmış. :)
Yaşım sizi ilgilendirmez! Dikkatli olmanı da gerektirmez. Ayrıca sana saygı duymadığım bir nokta da olmadı aksine konu bitti dememe rağmen sen bana yazarak (hem de bu şekilde alay geçercesine) ne kadar saygısızlık ettiğini göstermiş oluyorsun.

🤣 ifadesi forumda olan bir ifade ve ben bunu komik bulduğum cümlelere kullanabilirim 14 yaşında olmam bu ifadeyi kullanamayacağım anlamına gelmez.

Üstüne yaş farkından bir fark olsaydı çözüm sayılarımız eşit olmazdı.

Bu yanlış ithamlarınızı rapor edeceğim umarım bir daha kullanmazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı