Yurtta kalan biri için S22 ultra mı yoksa S23 mü?

HZT4

Centipat
Merhaba, elimde şu an iPhone 12 var ve 60Hz ekran çok canımı sıkmaya başladı. Samsung tarafına geçmek istiyorum. 2. el S22 Ultra buldum bir tane, 28 bin liraya, 18 ay garantili, faturalı, kutulu, ömürlük ekran koruyucu paketli bir cihaz. Ama arkadaşlarım S23 almamın daha mantıklı olacağını söylüyor. Fakat ben buna katılmıyorum. Yurtta kalıyorum, kaliteli ve büyük ekran benim için çok önemli. Çok fotoğraf çekinmesem de hatırı sayılır şekilde kamerayı kullanıyorum. Oynadığım maksimum oyun COD Mobile 2 ve Minecraft olur büyük ihtimalle. Ayrıca dış görünüş olarak S22 Ultra beni bayağı cezbetti. S23, A35 çakması gibi duruyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
S22 Ultra'nın ekranı ve kamerası daha iyi ama S23'ün işlemcisi daha iyi diyebiliriz. Evet S23 S22 Ultra'dan daha güncel, daha iyi bir işlemciye sahip olabilir ama siz kameraya ve ekrana önem verdiğiniz için S22 Ultra daha mantıklı.

Merhaba, elimde şu an iPhone 12 var ve 60Hz ekran çok canımı sıkmaya başladı. Samsung tarafına geçmek istiyorum. 2. el S22 Ultra buldum bir tane, 28 bin liraya, 18 ay garantili, faturalı, kutulu, ömürlük ekran koruyucu paketli bir cihaz. Ama arkadaşlarım S23 almamın daha mantıklı olacağını söylüyor. Fakat ben buna katılmıyorum. Yurtta kalıyorum, kaliteli ve büyük ekran benim için çok önemli. Çok fotoğraf çekinmesem de hatırı sayılır şekilde kamerayı kullanıyorum. Oynadığım maksimum oyun CoD Mobile 2 ve Minecraft olur büyük ihtimalle. Ayrıca dış görünüş olarak S22 Ultra beni bayağı cezbetti. S23, A35 çakması gibi duruyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?

Hocam S22 ultranın sıfırı varsa direk alınır çok hoş duruyor. Kalemide var içinde boş bir şey gibi harika bir fonksiyon.

Merhaba, elimde şu an iPhone 12 var ve 60Hz ekran çok canımı sıkmaya başladı. Samsung tarafına geçmek istiyorum. 2. el S22 Ultra buldum bir tane, 28 bin liraya, 18 ay garantili, faturalı, kutulu, ömürlük ekran koruyucu paketli bir cihaz. Ama arkadaşlarım S23 almamın daha mantıklı olacağını söylüyor. Fakat ben buna katılmıyorum. Yurtta kalıyorum, kaliteli ve büyük ekran benim için çok önemli. Çok fotoğraf çekinmesem de hatırı sayılır şekilde kamerayı kullanıyorum. Oynadığım maksimum oyun COD Mobile 2 ve Minecraft olur büyük ihtimalle. Ayrıca dış görünüş olarak S22 Ultra beni bayağı cezbetti. S23, A35 çakması gibi duruyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?
S23 alın

S22 Ultranın ekranı 6.8 İnç S23 ise 6.1 İnç sizde daha büyük bir ekran istemişsiniz S22 Ultra bu yönden daha iyi.

S23 işlemci olarak çok az farkla daha iyi ama oyun oynarken çok fark olacağını sanmıyorum.

Batarya olarak S22 Ultra az farkla daha iyi performans veriyor.

S22 Ultra 100x Zoom yapabiliyor S23 ise 30x eğer kamera kullanmayı seven biriyseniz bunu artı yön olarak görebilirsiniz.

Genel olarak baktığımızda S22 Ultra sizin için daha iyi bir telefona benziyor.

Garanti önemli değilse server kayıtlı sıfır S23 Ultra alınır. 12'den S23 Ultra'ya geçtim hayat kalitem yükseldi resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı