Yurtta Xiaomi Wi-Fi Pro iş yapar mı?

Çekim gücü artar ama internet hızı için aynı şeyi söylemek zor. Ham olarak almış olduğu sinyali daha da arttırıp yaydığı için genellikle hız da düşüşler oluyor. Kendim Wifi+ kullanıyorum eski bir model ama 3 duvar ötedeki modemimin hızını çok düşürüyor. Wi-fi Pro kullanmadım belki daha iyidir emin değilim.

Şimdi sizin kapı girişinde Wi-Fi iyi midir hocam düzgün çekiyor mu?

Aynen koridorlarda iyi çekiyor dağıtıcılar var fakat odalarda çekmiyor.

Çekim gücü artar ama internet hızı için aynı şeyi söylemek zor. Ham olarak almış olduğu sinyali daha da arttırıp yaydığı için genellikle hız da düşüşler oluyor. Kendim Wi-Fi+ kullanıyorum eski bir model ama 3 duvar ötedeki modemimin hızını çok düşürüyor. Wi-Fi Pro kullanmadım belki daha iyidir emin değilim.

İş görecek şekilde çekmesi yeterli.

Aynen koridorlarda iyi çekiyor dağıtıcılar var fakat odalarda çekmiyor.

İş görecek şekilde çekmesi yeterli.

Hocam eğer sizi üzmeyecek kadar internet hızı varsa alınabilir ama ping konusunu bilemem sonuçta kim bilir kaç kişi bağlanıyor Speedtest yapıp buraya fotoğraf eklemeniz mümkün mü?

Hocam eğer sizi üzmeyecek kadar internet hızı varsa alınabilir ama ping konusunu bilemem sonuçta kim bilir kaç kişi bağlanıyor Speedtest yapıp buraya fotoğraf eklemeniz mümkün mü?

Çeken kısımlarda 40 50 Mbps civarı hız veriyor. Fakat ben şunu düşündüm kapılarımızın önündekiler modem değil router ben bu cihazı routera falan bağlamak zorunda değilim değil mi? Bir de şifresi yok internetin telefon numarası girip internete bağlanabiliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı