Yusuf Şimşek oyunu olan Zort Steam'de çıkış yaptı!

@LegendaryDevilHunter, ben de ilk kez bu konudan gördüm ve ismi, hiç çekici gelmedi. Merak uyandırmadı. Daha çok sentlik dandik oyun hissiyatı oluşturdu.

Hocam galiba siz yapımcısı pek tanımıyorsunuz. Bu oyunu takipçileri ile birlikte yaptı yani amaç eğlenmek ve vakit geçirmek.

Evet, dediğiniz gibi yapımcısını tanımıyorum. Yapımcısının da oyun satma gibi bir amacı varsa bu yöntemi, başarısız olacaktır.

Türk kitle neden böyle ya? Biri tutar der yok şuna benziyor buna benziyor daha özgün yapılabilirdi. (hemen hemen çoğu oyun zaten birbirine benziyor eline alıyorsun ya silah sıkıyor adam vuruyor mesela bütün oyunlar) diğeri gider oyunun ismini eleştirir. Az da pozitif olun. Kötüyse oyunu eleştirin ama oyunu kötü bulmayınca da başka yerlerde sorun aramayın.

Türk kitle neden böyle ya? Biri tutar der yok şuna benziyor buna benziyor daha özgün yapılabilirdi. (hemen hemen çoğu oyun zaten birbirine benziyor eline alıyorsun ya silah sıkıyor adam vuruyor mesela bütün oyunlar) diğeri gider oyunun ismini eleştirir. Az da pozitif olun. Kötüyse oyunu eleştirin ama oyunu kötü bulmayınca da başka yerlerde sorun aramayın.
Haklısın, ama arkadaş zaten bana PvsZ oyunundan aldık dedi o kafayı.

Yahu Zort gibi saçma bir adı olan düşük bütçeli bir oyuna bile ılımlı yaklaşıyor insanlar, daha ne bekliyorsunuz? Bunu göklere mi çıkartalım? Türk yapımı diye bir şey denmesin mi yani? Olan iş ortada.

Yok Türk kitlesi böyle, şöyle. Ayrıca bir şeyi direkt kullanmak farklı, esinlenmek farklı. Kafayı direkt almışlar, koymuşlar. Bunu söylemek sorun aramak mı oluyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı