Yusuf Tekin istifa mı edecek?

İstifa edeceğini düşünmüyorum. En azından yapmaya çalıştığı saçmalıkları bir nebze gerçekleştir ondan sonra "affını ister". İstifa mistifa demeyelim, sanki batırmış da gidiyormuş gibi bir algı olmasın sayın bakanımızla ilgili (!)

Bunların tıpatıp aynısını millet önceki bakan içinde söylüyordu. Şimdi yeni bakan gelecek bunu arayacaklar hiç şaşmaz.

Bir bakanı Twitter’dan her şeye tepki göstererek istifa ettir. Yerine gelen geçici (?) bakandan da memnun kalma, en son gelen bakanı da aldığı kararlardan dolayı eleştir ve istifa ettir. Daha sonrasında gelen bakanı da beğenmeyip şu, bu geri gel lütfen diyerek Twitter’dan yazılar yaz. Bu arada Yusuf Tekin’in kararları benim de hoşuma gitmiyor ancak yeni gelenin eskiyi aratmayacağı şüpheli. Hayırlısı olsun.

Bir bakanı Twitter'dan her şeye tepki göstererek istifa ettir. Yerine gelen geçici (?) bakandan da memnun kalma, en son gelen bakanı da aldığı kararlardan dolayı eleştir ve istifa ettir. Daha sonrasında gelen bakanı da beğenmeyip şu, bu geri gel lütfen diyerek Twitter'dan yazılar yaz. Bu arada Yusuf Tekin'in kararlarını ben de begenmiyorum ancak yeni gelenin eskiyi aratmayacağı şüpheli. Hayırlısı olsun.

Haklısınız gerçekten. Umarım yeni gelen bakan öncekini aratmaz.

Haklısınız gerçekten. Umarım yeni gelen bakan öncekini aratmaz.
Genelde öyle oluyor dostum. Ziya Selçuk zamanında adam twitterda öyle böyle tepki almadı yok şöyle yok böyle dediler. Sonra yerine Mahmut Özer geldi ki kendisi Ziya Selcuğun yardimcisiydi, o da tepki aldı ve yerine Yusuf Tekin geldi. Aldığı kararlar nedeniyle azimsanmayacak bir kesim tarafından tepki aldı. Zorla istifa ettiriyor bizim millet twitter sağ olsun. Ne büyük platformmuş bu twitter demeden edemiyorum. Tek dileğim yeni gelenin gerçekten eskiyi aratmaması.

Vallahi Gitsin'de gerisi önemli değil.

Kötünün de kötüsü var hocam :) gerçi bu direkt şeriatçı olduğu için bunun da kötüsü galiba taliban oluyor. Bakacağız bakalım talibancı birisi gelmezse iyi oldu deriz artık :D

Çok haklısınız ama ya yeni gelen bakan eğittim sistemini en baştan düzenleyip daha doğru yaparsa.
Şahsen içimde bir umut var.

Sanmıyorum çünkü bakanlar reisimiz tarafından koltuğuna oturtuluyor. Yoksa herhangi bir bakan görevinden istifa etmez kolay kolay üstüne birinci yılında hiç etmez. Yusuf Tekin'de istifa etmez kendisine kalsa fakat büyük biraderimiz böyle istemişse böyle olur. Ve yeni gelen bakanın derhal 12. sınıfı ya kaldırması ya da adamakıllı ders işletmesi gerekiyor 12. sınıf kadar boş geçen bir dönem yok

Gelen gideni aratır. Şahsen istifa edeceğini hiç düşünmüyorum ama etse ne olacak ki? Sistemi zaten baştan aşağı değiştirdi.

Kıyafet değiştirir gibi Milli Eğitim Bakanı değiştiriyorlar şaka gibi yemişim böyle eğitimi bunların vereceği eğitimden ne olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı