Milli Eğitim Bakanlığı'nın amacı ne?

Şu an inandım, yapmak zorundalar her türlü. Her sene girecek 4 milyon öğrenci elbet belli aşamalardan geçip de YKS'ye girecek. Az mantıklı düşünün. Zaten aşılamalar da çift doza döndü.
Mutasyonlu virüs aşının etkisini düşürüyor bu bir zaten, ikincisi biz sınav olmasın demiyoruz aşılar yapılsın yaza doğru zaten virüsün etkinliği de düşüyor öyle yapalım. Umarım koronavirüsü kapmazsın dostum çünkü kaparsan ciddiyetini anlarsın.
 
Mutasyonlu virüs aşının etkisini düşürüyor bu bir zaten, ikincisi biz sınav olmasın demiyoruz aşılar yapılsın yaza doğru zaten virüsün etkinliği de düşüyor öyle yapalım. Umarım korona virüsü kapmazsın dostum çünkü kaparsan ciddiyetini anlarsın.
Dostum mutasyonlu virüsün aşının etkisini düşürdüğü bir "iddia" daha ortada bilimsel bir kanıt yok. Bilimsel bilgilere dayanarak bilgi verin.
 
Bizim de sınav programı geldi. Hüzünlü hüzünlü bakıyorum. Hadi konular tamam bir şeyler yapmaya çalışırım bir yere kadar fakat ben okula otobüsle gidiyorum ve okullar 2 haftalığına açıldığında otobüs ile ilk deneyimlerimi yaşamıştım otobüs tıklım tıklım şu an çok farklı olacağını zannetmiyorum. Üstelik haftada 2 gün değil her gün gideceğim ayrıca sınav esnasında maskedir, dezenfektandır baya bi' zorlayacak. Bir virüs kapsam olacakları kim bilir ya ağır hastalığı olan birisine bulaştırırsam bunu vicdan azabını nasıl yaşayacağım?
 
Aynen ben 1.dönem sınavlarını oldum okulda ne sosyal mesafe vardı ne de virüs önlemi sadece sınıflarda sosyal mesafe vardı sınav bittikten sonra herkes unuttu sosyal mesafeyi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı