Yusuf Tekin istifa mı edecek?

Bu devletin bakanı hakkında, hele ki çalışan sistemi iyileştirmeye çalışan bir bakanı hakkında "gitsin de kim gelirse gelsin" gibi ileri geri konuşma hakkınız yok. Çalışan emeklerinin karşılığını alacak.

Hakkım var onlar çocukların hakkını yerken bir şey yok şimdi geldiniz övmeye. Tekrar diyorum gitsin de önemli değil. Seyretmiyorum merak etme sen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devletin bakanı hakkında, hele ki çalışan sistemi iyileştirmeye çalışan bir bakanı hakkında "gitsin de kim gelirse gelsin" gibi ileri geri konuşma hakkınız yok. Çalışan emeklerinin karşılığını alacak.

Hocam bu sözünüz tam doğru değil. Biz konuyu açarsak burada eğitim sisteminden bahsediyoruz. Müfredat değişiklikleri falan sürekli eğitim sistemi değişiyor ve daha kötüye gidiyor, öğrenciler alışamıyor. Çalışan emeklerinin karşılığını her zaman alır ancak neden yurt dışında finlandiye eğitim sistemi gibi bir eğitim sistemimiz olmasın? Türk gençleri gayet başarılı olabilir. Yani eğitim sistemi kötü gibi bir laf diyemem ancak daha iyi olabiliriz demeye çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı