Yuzu ile Zelda: Tears of kingdoms 60 FPS nasıl oynanır?

140122

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yakın bir süre önce Cemu üzerinden Zelda: BOTW'ı sabit 60 FPS ile bitirdim. Oyun oldukça zevkliydi, fakat beni asıl heyecanlandıran TOTK idi. Ancak hangi Yuzu ayarını yaparsam yapayım veya hangi modu kurarsam kurayım, FPS düşmesi yemeden 40 FPS üstüne çıkamıyorum. 2023 rehberleri dahil Ryujinx ile de çok denedim fakat Ryujinx emülatöründe oyuna başla dediğim anda çökmesinden dolayı oyuna giremedim bile. Genel olarak ayarlarım ve kullandığım modlar şu şekilde:

Yardımcı olabilecek biri varsa önerilerinize açığım. Ayrıca sistem özelliklerim imza kısmında bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ToTK Optimizer'den FPS kilidi açılıyor.

Hocam totk Optimizer'den FPS kilidi açılıyor.

O uygulama ile çok karşılaştım hocam ama bir türlü anlamadım tam olarak çalışıyor bende hazır ayarlı bir modunu bulup öyle ekledim shrine içlerinde FPS 70e kadar çıkıyor fakat dışarıdayken ortalama 40.

Hocam maksimum Vulkan clocks ayarını denediniz mi?

Yapacak bir şey yok sanırım ya, oynadığıma şükür aslında.
Hocam biraz daha bakim. Çünkü bende 4060 Ti var. 100 FPS veriyordu.

Hocam Ryjunix'i bir daha deneyin derim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…