Yuzu ile Zelda: Tears of kingdoms 60 FPS nasıl oynanır?

Hocam dandik Ryzen 3 5300U laptopumda bile 20 FPS oynadım yani. Nasıl o kadar az FPS veriyor sizde anlamadım. Herkeste mi böyle? Konun grafik birimi ve işlemci ile alakası yok mu?

Zelda totk indir yazınca çıkan o meşhur ilk siteden indirmiştim ben hocam oyunu acaba o etki ediyor mudur? Bir de yuzunun eski sürümüymüş o sizin attığınız daha yeni.

Hocam yenisini denediniz mi?

Şu an deniyorum bir saniye.

Hocam yenisini denediniz mi?

1722818991719.png

Hocam bu hatayı alıp duruyorum. Buradaki keyleri attım keys klasörüne olmadı.
Ayrıca şimdi fark ettim her uygulamaya gir çık yaptığımda resetleniyor.

Son düzenleme:
Şu an deniyorum bir saniye.

Eki Görüntüle 2274392

Hocam bu hatayı alıp duruyorum. Buradaki keyleri attım keys klasörüne olmadı.
Ayrıca şimdi fark ettim her uygulamaya gir çık yaptığımda resetleniyor.
Hocam uygulamanın içinde Yuzu klasörünü aç seçeneği varya oraya tıklayıp keyleri oraya atmayı deneyin isterseniz.

Hocam bende bu sürümü kullanıyorum bir sorun bende.

Tamam buldum sorunu sanırım hem önceki sürümün Yuzu dosyası varken hem de yeni sürüm üzerine yazınca çakışmış dosyalar o yüzden yeni olan sorun çıkarıp durdu klasörü silip tekrardan denedim yeni olanı ve sorun çıkmadı sonra oyuna girmeyi tekrar denedim fakat aynı sorun vardı bende eskideki keyi alıp yeniye koydum ve açıldı birazdan performansı deneyeceğim.

Hocam ben bu sürümü kullanıyorum bir sorun bende.

Hocam şimdi denedim hiçbir emülatör ayarına dokunmadan (default ilk açışta ne geldiyse o şekilde) daha sık 50FPS görmeye başladım. Tabii yine FPS düşmesi oluyor shader yüklediği için sürekl sanırım ona çare yok.

Son düzenleme:
Tamam buldum sorunu sanırım hem önceki sürümün Yuzu dosyası varken hem de yeni sürüm üzerine yazınca çakışmış dosyalar o yüzden yeni olan sorun çıkarıp durdu klasörü silip tekrardan denedim yeni olanı ve sorun çıkmadı sonra oyuna girmeyi tekrar denedim fakat aynı sorun vardı bende eskideki keyi alıp yeniye koydum ve açıldı birazdan performansı deneyeceğim.

Hocam şimdi denedim hiçbir emülatör ayarına dokunmadan (default ilk açışta ne geldiyse o şekilde) daha sık 50FPS görmeye başladım. Tabii yine FPS düşmesi oluyor shader yüklediği için sürekl sanırım ona çare yok.
H.o. hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı