Yuzu ile Zelda: Tears of kingdoms 60 FPS nasıl oynanır?

Hocam loosles scaling sizce nasıl olur? fps arttırırmı
Hocam şimdi deneme fırsatım oldu. Evet gerçekten güzel bir performans artışı sağladı ve 90 FPS'e ulaştı. Ancak beraberinde biraz görüntü kalitesinde düşüş ve input lag getirdi.

Hocam şimdi deneme fırsatım oldu. Evet gerçekten güzel bir performans artışı sağladı ve 90 FPS'e ulaştı. Ancak, beraberinde biraz görüntü kalitesinde düşüş ve input lag getirdi.

Hatta 3X ayarı ile biraz görüntüden kısarak 165FPS oynayabiliyor oldum bir anda hayat kurtarıcı gerçekten bu uygulama.

Son düzenleme:
Şimdi açıp bir denedim sonuçta bir farklılık yok sağ altta gördüğünüz gibi.

Eki Görüntüle 2274365
Hocam çözmüşsünüz sanırım Lossless Scaling ile durumu ancak diğer oyunlar için söyleyeyim. Sol alttan DOCKED yerine diğerini tercih ederseniz FPS'te yüksek bir artış olabiliyor. 1.5X modunda kullanırken DOCKED moduna alınca 1620p oynatıyor oyunu. En azından bende FPS'te güzel bir artış oldu değiştirince.

Hocam şimdi deneme fırsatım oldu. Evet gerçekten güzel bir performans artışı sağladı ve 90 FPS'e ulaştı. Ancak beraberinde biraz görüntü kalitesinde düşüş ve input lag getirdi.

Hatta 3X ayarı ile biraz görüntüden kısarak 165FPS oynayabiliyor oldum bir anda hayat kurtarıcı gerçekten bu uygulama.

Hocam yardım ettiysem ne mutlu bana iyi oyunlar bir şey soracağım ben hiç yüzü kullanmadın ve bu bana attıkları beta galiba sizdemi bunu kullanıyorsunuz yoksa güncel sürümmü bende 3050 laptop var da sormak istedim cevap verirseniz sevinirim.

Hocam son olarak AMD'nin yeni özelliği loss les scalingden iyi ve AMD reflex ı barındırını deneyin Donanım Arşivi videosunu çekmişti Lossless Scaling gibi Frame Generation yapıyor ama daha akıcı ve daha güzel ekran kartı seviyesinde çalışıyor ve AMD lag düşürücü de açınca tadından yenmez linki bırakacağım gerçekten deneyin loosles a 10 basar. Adı amf2 buda Link
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yardım ettiysem ne mutlu bana iyi oyunlar bir şey soracağım ben hiç yüzü kullanmadın ve bu bana attıkları beta galiba sizdemi bunu kullanıyorsunuz yoksa güncel sürümmü bende 3050 laptop var da sormak istedim cevap verirseniz sevinirim.

Hocam son olarak AMD'nin yeni özelliği loss les scalingden iyi ve AMD reflex ı barındırını deneyin Donanım Arşivi videosunu çekmişti Lossless Scaling gibi Frame Generation yapıyor ama daha akıcı ve daha güzel ekran kartı seviyesinde çalışıyor ve AMD lag düşürücü de açınca tadından yenmez linki bırakacağım gerçekten deneyin loosles a 10 basar. Adı amf2 bu da link.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk olarak evet hocam size, yani bu konuya atılan o Yuzu sürümünü kullanıyorum. Yuzu kapanmadan önce yayınlanan son sürüm olması gerek. İkinci olarak bu göndermiş olduğunuz videodaki AFMF 2 ayarını yakından takip ediyorum lakin bilgisayarımda son sürüm adrenalin olmasına rağmen AFMF 1 gözüküyor sabırla bekliyorum.

Hocam çözmüşsünüz sanırım Lossless Scaling ile durumu ancak diğer oyunlar için söyleyeyim. Sol alttan docked yerine diğerini tercih ederseniz FPS'te yüksek bir artış olabiliyor. 1.5X modunda kullanırken docked moduna alınca 1620p oynatıyor oyunu. En azından bende FPS'te güzel bir artış oldu değiştirince.

Önerinizi henüz deneme fırsatım olmadı sadece Yuzu'dan dediğiniz değişklikleri uyguladım bir dahaki sefer girdiğimde geri dönüş yapmaya çalışacağım. Ayrıca loseless scaling sağ olsun ms dışında bir problem yaşamadan oynayabiliyorum sanırım bunu da AFMF 2 ile çözeceğim. Tekrardan sağ olun.

İlk olarak evet hocam size, yani bu konuya atılan o Yuzu sürümünü kullanıyorum. Yuzu kapanmadan önce yayınlanan son sürüm olması gerek. İkinci olarak bu göndermiş olduğunuz videodaki AFMF 2 ayarını yakından takip ediyorum lakin bilgisayarımda son sürüm adrenalin olmasına rağmen AFMF 1 gözüküyor sabırla bekliyorum.

Önerinizi henüz deneme fırsatım olmadı sadece Yuzu'dan dediğiniz değişklikleri uyguladım bir dahaki sefer girdiğimde geri dönüş yapmaya çalışacağım. Ayrıca loseless scaling sağ olsun ms dışında bir problem yaşamadan oynayabiliyorum sanırım bunu da AFMF 2 ile çözeceğim. Tekrardan sağ olun.

Beta testlerine kayıtlı mısınız belki o yüzdendir ya da 6600'e gelmemiştir ve cevabınız için teşekkürler.

Güncelleme: Size uyar mı bilmem daha çıkmamış beta sürücüsünü indirmeniz lazım hocam iyi akşamlar bence bir deneyin ama size kalmış.

Beta testlerine kayıtlı mısınız belki o yüzdendir ya da 6600'e gelmemiştir ve cevabınız için teşekkürler.

Güncelleme: Size uyar mı bilmem daha çıkmamış beta sürücüsünü indirmeniz lazım hocam iyi akşamlar bence bir deneyin ama size kalmış.

Hocam dediğiniz sürümü AMD'nin sitesinden indirip kurdum ve evet AFMF 2 geldi fakat şöyle bir sorun var software Yuzu'yu oyun olarak görmediği için kullanamıyorum.

Evet oyunu şimdi deneme fırsatım oldu oyun ekle diyerek tam ekrana alınca çalıştı ortalama 90 FPS gösteriyor ama maalesef hiç o şekilde hissettirdiğini söyleyemeyeceğim görüntü ve input lag açısından loseless scalinge göre oldukça fark var fakat akıcılık konusunda loseless scalinge maalesef yakın bile hissetirmedi.

Son düzenleme:
Yani loosles daha iyi diyorsunuz anladım hocam önerimi dikkate alıp denediğiniz için teşekkür ederim. Keşke NVIDIA da böyle bir teknoloji getirse.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı