Şu an Türkiye'de (Dünya desek daha doğru) hızlıca yayılan bir fidye yazılımıdır kendisi. Filescan.io'ya şifrelenmiş bir dosyayı at bende çözeyim.
Şu an Türkiye'de hızlıca yayılan bir fidye yazılımıdır kendisi. Filescan. IO'ya şifrelenmiş bir dosyayı at bende çözeyim.
Antivirüs ile tarama yap eğer virüs silinmediğine dair şüphen varsa. Kaspersky şu an bu fidye yazılımı ile bir çok kez karşılaştı ve veri tabanına koydu yani o bulur eğer varsa. Format attıysan zaten geçmiştir.Eyvallah usta format attim bilgisayara gerek kalmadi. Onemli bir dosyam yoktu zaten tek sıkıntı uygulama kurulumlari cok uzun sürüyor. Bir de sen bilgili bir abiye benziyorsun bir şey soracağım. Laptopa driverlari kurmak cok uzun sürüyor bir de viruslu bilgisayara flash takmak pek mantikli olmazdi. Bu sebeple direkt Windows ayarlarindan sifirladim. Her seyi sildirdim. Virus silinmis midir yoksa temiz kurulum atmam gerekiyor mu?
Gecmis olsun pek bir çözümü yok gibi anladigim kadariyla adam dosyalari sifreliyor ve cozmesi imkansiz çünkü trilyon tane kombinasyon var. Format atıyorum su an. Sunu suraya birakiyim belki senin isine yarar.
![]()
YZQE Virüsü (.yzqe Dosyası) — şifresini çözme ve SÖKME ARACI
".yzqe" dosyaları — PC'nize bulaşmış mı? Burada YZQE virüsünü ücretsiz olarak kaldırmanıza yardımcı olacağım. Ayrıca dosyaların şifresini çözmek gösterecektir.tr.howtofix.guide
Merhaba iyi günler aynı sorunu paylaşıyoruz benim de birkaç oyun klip videosundan başka bir şeyim yoktu ancak Gmail hesabıma bağlı bir sürü uygulama oyunun şifresini değiştirmişler siz nasıl çözdünüz?
SSD Test 2.PNG.yzqe (602KB) - SendSpace.comŞu an Türkiye'de (Dünya desek daha doğru) hızlıca yayılan bir fidye yazılımıdır kendisi. Filescan.io'ya şifrelenmiş bir dosyayı at bende çözeyim.
Nedense indriremiyorum. Sonunda indi bakalım tek örnek işe yarayacak mı.
Bilgisayarı kapatmadın değil mi?
stopdjvudecryptor.org
Bilgisayarın kapatılmasıyla alakası ne ki hocam onu anlamadım. Bilgisayara AV yükledim ama harici hdd deki yedeklediğim her şey şifrelenmiş. Bilgisayardakiler önemli değil de haricidekilere ulaşmam lazım.Nedense indriremiyorum. Sonunda indi bakalım tek örnek işe yarayacak mı.
Birde şifrelenmemiş örneğini atar mısın? Gerçi bir işe yaramaz bu son fidye yazılımın pek çaresi yok gibi.
Bilgisayarı kapatmadın değil mi?
![]()
Get Your Files Back Now - Stop Djvu Decryptor
You Can Trust The World’s No. 1Ransomware Removal Company We’re Experts in Ransomware Removal, Computer Security, and Cryptography. More than 25 years of experience. Worldwide 24/7 Assistance. Fast guaranteed Ransomware Removal and Data Recovery. How it works? The STOP DJVU Decryptor is a highly...stopdjvudecryptor.org
simdilik dosyalari tutman yapilabilecek tek mantikli sey bence. elbet sifre cozulecektir o zaman kurtarirsin.Bilgisayarın kapatılmasıyla alakası ne ki hocam onu anlamadım. Bilgisayara AV yükledim ama harici hdd deki yedeklediğim her şey şifrelenmiş. Bilgisayardakiler önemli değil de haricidekilere ulaşmam lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.