Z kuşağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Z kuşağından memnun musunuz ?

• Evet

Oy: 13 12,4%
  • Hayır.

Oy: 18 17,1%
  • Sadece belirli bir kitlesinden memnunum.

Oy: 74 70,5%

• Oy verenlerin toplamı
    105
Genelde bu kuşak abartılıyor fakat gördüğüm kadarıyla tiktok ve çakal gibi zevklere sahip popüler şeylere ilgi gösteren saçma kişilikler oluyor. Z kuşağı zeki falan değil sadece imkanları geniş ve bu imkanlar dahilinde bazıları iyi işler başarıyor kalanı boş işlerle uğraşıyor. Ve evet ben de bu zincirin bir halkasıyım malesef.

Z kuşağı birkaç kendini bilmez dışında gayet umut verici.

Çok vurdumduymaz. Din hakkında hiçbir bilgisi olmayan. Çabuk sıkılan, kitap okumayan topluluk nereden biliyorsun diye soracaklar için. Din ile kitap konusu dışında bende böyleyim.

Hocam bu nasıl bir video böyle? gülmekten ölmedimse de komikti.

Hazır ve aşırı kolay teknolojik eşyaları kullanabilme zekaları olan ergen bireylere Z kuşağı denir.

2005 ve üzeri için konuşuyorum. Tam anlamıyla bir genelleme değil, kimse mükemmel değildir.

Saçma sapan sosyal medya akımlarıyla kafayı koparmış, saygı nedir bilmeyen, tek işleri ortam olan, olmayanlarında ölümüne tüketici olduğu, ağır yozlaşmış, neyi savunduğu dahi bilmeden körü körüne bir şey savunan bir kuşak. Hiçbir iyi yönleri yok, araştırma nedir bilmiyorlar, kimse "çok iyi teknoloji kullanıyorlar ya." demesin, bununla doğdular zaten, şu an bir kaktüs bile akıllı telefon kullanabilir. Zamane teknolojisi karışık değil, sen bu imkanları çok eskide yaşamış yaratıcı çocuklara ver şuan uzayda süzülürdük. Bir şey üretmekten tamamen uzak ve üşengeç bir nesil. Gördükleri her akıma kafayı takıp kendi karakterleri olmadığı için ve sevgiden uzak büyüdükleri için hep birine benzeme çabalarındalar.

İleride topluma karışacaklar, ondan çok korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…