Z11 için mod önerisi

Pamuk veya polyfill gasket mountlarda diğer foam'lara göre flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birinide kullan.
Link atar mısın?

@N1cht

Pamuk veya polyfill gasket Mount'larda diğer Foam'lara göre Flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, Z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birini de kullan.

@Zelrael hocam üstte attığım vodabonddan başka materyallar da alacağım ama hangi marka tercih etmeliyim falan bilmiyorum. Tsk tek link atma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Hocam uğraşmak istiyorsan lubelemekten başla PE Foamda fazlasıyla iş görüyor kart ile üst plastik kısım arasına konuluyor fakat çok uğraştırıcı açıkçası ben uğraşmamıştım.

Pek sanmam. Vodabond var genel olarak o kullaniliyor sanırsam forumdakilere falan da sordum ben. Pek farketmez ama.
Hocam ben rastgele bir tane kağıt bant yapıştırdım hazır elimde varken birdaha uğraşmak istemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı