Pe foam ve tape mod disindaki cogu mod pek etki etmiyor zaten. Eva karton yapiyorlardi bir de sanirim.
Pek sanmam. Vodabond var genel olarak o kullaniliyor sanırsam forumdakilere falan da sordum ben. Pek farketmez ama.Ben şimdi maskeleme kağıdı alacağım kalite farkından falan etkilenir mi?
Pek sanmam. Vodabond var genel olarak o kullaniliyor sanırsam forumdakilere falan da sordum ben. Pek fark etmez ama.
Foam'i hic bilmiyorum hocam. @382019Şunu alıyorum o zaman.
Foam için ne alayım?pamuk diye düşünüyorum.
Pamuk veya polyfill gasket mountlarda diğer foam'lara göre flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birinide kullan.Şunu alıyorum o zaman.
Foam için ne alayım?pamuk diye düşünüyorum.
Link atar mısın?Pamuk veya polyfill gasket mountlarda diğer foam'lara göre flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birinide kullan.
Pamuk veya polyfill gasket Mount'larda diğer Foam'lara göre Flex daha fazla olsun diye kullanılıyor, Z11'de pek etki yaratacağını sanmam. Stabilizer'lar için plumbers mod, plate için forcebreak mod öneririm. Kasa foamlarından birini de kullan.
Hocam ben rastgele bir tane kağıt bant yapıştırdım hazır elimde varken birdaha uğraşmak istemedim.Pek sanmam. Vodabond var genel olarak o kullaniliyor sanırsam forumdakilere falan da sordum ben. Pek farketmez ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.