Z11 USB klavye alınır mı?

Bütçe
1110

VISATAR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 250 G7
16 GB RAM 2666MHZ 19 CL
İNTEL CORE İ3-1005G1
NVIDIA MX110 2GB
Meslek
ÖĞRENCİ
Hangi dil olanını alacağım ve switchleri çok hızlı bozuluyormuş bir de yay sesi çok oluyormuş.

Hangi dil olanını alacağım ve switchleri çok hızlı bozuluyormuş bir de yay sesi çok oluyormuş.
Z11'deki switchler Huano switch olduğu için yay sesi olabilir ama çok olmaz. Ben İngilizce sipariş ettim büyük enter isterseniz Portekizce sipariş edebilirsiniz. Huano switch Outume switch kadar hızlı bozulmaz şansınıza bağlı. Ben 320 TL'ye sipariş ettim şahsen 1000 TL vermezdim şahsen indirimde bekleyebilirsiniz.

Hangi dil olanını alacağım.

İngilizce olanını alabilirsin. Gerçi 300 civarına alanların bir kısmı ikinci elde falan satacaklar yüksek ihtimal. Sarı siteden ilan bekle bence. Ayrıca attığın linkten sahte ürün gelmez, Redragon Store resmi satıcısıdır. Bozuk ürün gelmesi ise tamamen şansına bağlı.

Ve switchleri çok hızlı bozuluyormuş.

Nereden çıktı o? Ben 1 senedir falan kullanıyorum, kardeşime aldım o da bir 6 aydır falan kullanıyor. Bozulma falan yaşamadım, yaşayana da denk gelmedim henüz. Huano switch kullanıyor ve klaveyde hotswap var zaten. Bozulursa veya switchin hissiyatından falan sıkılırsan beğendiğin bir switchten alıp takabilirsin.

Yay sesi çok oluyormuş.

Orta tuşlarda gece vakti bazen neredeyse hissedilmeyecek kadar duyuyordum o çınlamayı. Sonra kasasını açıp altına hidrofil pamuk doldurunca kesildi. Yani şu söylemleri Rampage, çöpbooster vs bir klavye için duysam hadi neyse derdim de ürünü biliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba 1110 TL bütçe var elimde var, AliExpress'den böyle bir klavye gördüm sizce alınır mı bu fiyata.
Aldıktandan sonra bozuk çıkmasından ve sahte veya bozuk ürün göndermelerinden korkuyorum bunların hiçbiri olmasa alacağım.
Z11 290TL'ye düştü rgb ışıklı.

Blueforce Majesty aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı