Z2 Hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz ?

ofyale

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
433
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, birkaç haftadır buraları işgal ettim kusura bakmayın fakat bir ürün almadan önce aylarca araştırıp inceleme yaparım ve şuan son aşamalardayım :)

1)Birkaç gün önce Z2 almaya karar vermiş ve sadece ona odaklanmışken ''Isınma sorunu'' diye birçok başlık gördüm. Öncelikle telefonda oyun oynamadığımı belirtmek istiyorum, fakat tabii bu telefonu almışken Candy Crush gibi küçük ve orta oyunlardan 1 2 tane yüklerim. Bu oyunları 30 40 dakika oynamam sonucu bir ısınma olur mu dersiniz ?

2)Z2 Şuan bütçemi aşan bir telefon fakat, paralel ithalat aldığım taktirde param tam yetiyor, ayrıca şuanda kullandığım Xperia miro 3.senesine girmek üzere ve 1 kere servis yüzü görmedi yani genel anlamda hangi elektronik cihaz olursa olsun temiz kullanırım ve garantilik bir işim olduğunu hatırlamıyorum. Z2'yi kendi paramla alacağım için bebek gibi bakacağımı düşünüyorum :)

3)Sizce paralel ithalatın ciddi bir sıkıntısı var mıdır ?

4)Birde Gittigidiyor'dan almayı düşünüyorum, satıcı 9000 küsur satıştan %100 güven oyu almış, bir sıkıntı çıkar mı sizce ?

Zaman ayırıp cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
 
Bende yakında Gittigidiyordan Sony Xperia Z2 almayı düşünüyorum.
Isınma sorunu da olursa telefonu soğuk suya sokarız sıkıntı yok. :D
 
Forumda Z2 kullanan @Egemen var. Çok oyun oynamıyorsan ve telefonu zorlayacak bir işlem yapmadığın zaman ısınma olacağını sanmam. Alacağınız zaman serisini 14w30 üzeri alırsanız hiçbir problem yaşamazsınız.
 
Teşekkürler, fakat gittigidiyor'dan alacağım için bu bilgilere ulaşmam biraz zor olabilir. İncelediğim kadarıyla konuşmak gerekirse bu bilgilerin yazdığını görmedim.
 
14W17 benim elimdeki. Bir problem yok ama. Bariz bir açıklık yok. Çok da takılmamak lazım numara işine. Biraz şansa bakıyor. Yan yana duran iki telefondan biri sorunlu biri sorunsuz olabilir.
 
İnanırmısın :D benimde alıcağım buydu bide paralel ithalat ne oluyor ?

İthal eden şirket sana garanti veriyor gibi birşey diye biliyorum. Yani bi KVK garantisi değil, garantilik bir işin olursa sıkıntı olabilir.

14W17 benim elimdeki. Bir problem yok ama. Bariz bir açıklık yok. Çok da takılmamak lazım numara işine. Biraz şansa bakıyor. Yan yana duran iki telefondan biri sorunlu biri sorunsuz olabilir.

Teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı