Z2, S5, G3 Hangisi alınmalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten g3 alınırsa 32 GB olanı (3 GB RAM ) alınmalı... Ve sarjıda 2 gun gidiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun arkadaslar suan aklımda s in 32 gb lık modelıyle g3 ün 32 gb lık modelı var g3 bir tık daha önde fakat soyle bır sorum olacak alı gungor youtube da paylasmıs s5 in vıdeosunu öve öve bititrememıs ve parmak ızı okuyucuyla guc tasarrufuda olunca bılemedım sımdı

S5'deki knox sayacını biliyorsundur heralde. Bilmiyorsan şöyle diyeyim S5 alırsan root yapmayı custom rom yüklemeyi unut. Çünkü knox sayacı yüzünden S5, S4, NOTE2, NOTE3 N9005 ve ilerki gelecek yeni nesil samsung cihazların garantisi patlıyor. Yani bu durumda s5 alıpta root yapar veya yasal bi işlem yaparsan telefonu sonsuza kadar garanti dışı kullanmak durumunda kalacaksın. Diğer cihazlarda böyle birşey sözkonusu değil ama :)

s5'i sildim ozaman ama z2 mi g3 mü?

Herkesin dediği gibi Z2 veya G3 (32 GB) ama benim favorim G3.

İkisi de harika cihaz. G3 alırsan 32GB al derim çünkü 3 GB ramin olacak. Ancak G3 16GB ile Z2 karşılaştırılırsa Ram üstünlüğünden dolayı Z2 derim. Gerçi herşey donanım değil. Ben G3'ün tasarımını çok beğeniyorum :)

Bence samsung'un bunlarla kıyaslanması bile yanlış :)

Alırsam G3'ü zaten 32 GB'lığı alıcam. Bu arada s5'in su gecırmezlıgı hakkında ne dıyorsun?

Arka kapakta bi slikon var sadece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı