LG G4 almanı öneririm. Ekranı daha büyük, ekran çözünürlüğü QHD 1140x2560. Pixel yoğunluğu 538 PPI. Bataryası değiştirilebilir 3000 mAh. Sony Z2'ye göre 200 mAh daha düşük. Kameraya gelirsek, ön kamerası 8 megapixel, Z2'nin 2.2 megapixel. Arka kamerası 16 megapixel. Z2'nin 20.3 megapixel. Fakat G4 çok daha canlı çekiyor. Bizzat Z2 ile karşılaştırdım test ettim. G4'ün tek eksiği suya dayanıklı olmaması ve radyonun bulunmaması. Karar yinede senin kardeşim.
LG G4 tavsiye ediyorum. Bir arkadaşım da kullanıyor ara sıra hafif oyun oynuyor, onun dışında internette geziniyor ve fotoğraf çekiyor. Telefon gerçekten çok hızlı uygulamaları açması 1 sn bile sürmüyor. Kamerası gerçekten harika bizzat kendim denedim Sony 20.3 megapiksel kameraya sahip diye sakın aldanma G4 daha iyi fotoğraf çekiyor, neden mi? Renk spektrum modu var, OIS 2.0 var, lensi F1.8. Sony'i de denedim fakat kamera açısından her türlü G4 derim. Ekranına gelince QHD 1440x2560 çözünürlüğü olduğu için harika gösteriyor film de rahat rahat izlersiniz. Batarya da 3000 mAh, arkadaşım da sizinle aynı amaçlarda kullanıyor telefonu, 1 günü rahat çıkarıyor. Hayırlı olsunPerformans, kamera ve en ömemlisi film vs. izliycem pek oyun meraklısı değilimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.