Arkadaşlar Yeni aldığım Z270 Gaming M3 anakart üzerine bütün bağlantıları eksiksiz yapmama rağmen cihaz ilk açılışta çalışıyor fakat görüntü vermiyor. Daha sonrasında reset tuşuna bastığımda PC açılıyor. Her seferinde böyle ara ara yaptığı bir şey değil. Bugün baya bi uğraştım. BIOS pilini söküp geri taktım. Bağlantıları komple söküp geri yaptım. RAM'lerin yerini değiştirdim. 3 kere ekran kartı söküp dahili karttan açılış yaptığımda ilk seferde açıldı. Sorun çözüldü sanıp ekran kartımı geri taktım ve açmaya çalıştım ama sorun aynı devam ediyor.
Bu arada ekran kartının altında ve RAM'larin takılı olduğu yuvaların üstünde kırmızı led yanıyor. Şu an PC'nin çalışmasında hiçbir sorun yok. Bütün oyunları ultra da çok rahat oynatıyor. Sadece açılırken böyle bir sorun var.
Kırmızı ledlerin yanması ne demek? Ayrıca ilk açılışta PC'nin açılması için ne yapmam gerek?
Bu arada ekran kartının altında ve RAM'larin takılı olduğu yuvaların üstünde kırmızı led yanıyor. Şu an PC'nin çalışmasında hiçbir sorun yok. Bütün oyunları ultra da çok rahat oynatıyor. Sadece açılırken böyle bir sorun var.
Kırmızı ledlerin yanması ne demek? Ayrıca ilk açılışta PC'nin açılması için ne yapmam gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: