Bilgisayarım kendi kendisine reset atıyor

Olay kimliği 41 görev kategorisi 63.
2 haftadır yapmadığım şey kalmadı ekran kartını bile garantiye gönderdim yok en son akım korumalı ara kablo aldım çünkü oturduğum bina 25 üzeri yaşı var elektrik tesisatı iyi değil dalgalanma olup resetliyor olabilir.
Ara kablo işe yaramazsa regülatör alacağım kabloyu iade edip o da olmazsa güç kaynağını garantiye gönderip tekrar deneyeceğim kafayı yiyeceğim az kaldı.

Tahmin yürütüyorum. Oyun oynarken sistem yüke girdiği için voltaj değeleri yükseliyor bununla beraber Amper'de artmakta. Binanızın eski olduğunu söylüyorsunuz. Ev içindeki ve dışındaki sigortaların gözden geçirilmesi ya da değiştirilmesi gerekebilir. Bilgisayaraın bağlı olduğu prizde güç tüketen başka bir cihaz var mı?

Tahmin yürütüyorum. Oyun oynarken sistem yüke girdiği için voltaj değeleri yükseliyor bununla beraber Amper'de artmakta. Binanızın eski olduğunu söylüyorsunuz. Ev içindeki ve dışındaki sigortaların gözden geçirilmesi ya da değiştirilmesi gerekebilir. Bilgisayaraın bağlı olduğu prizde güç tüketen başka bir cihaz var mı?
hayır önceden vardı uzun zamandır yok dayım elektrikçi gelip kontrol edecek ölçüm yapacak elektrik tesisatını. ama dalgalanmaları görebilecek mi bilmiyorum. evin tesisatı çok eski olduğu için sorunlu olması normal zaten kombi artı bulaşık makinası açtığımızda şalter atıyordu. fakat akım korumalı prizin ya da regülatörün sorunumu çözeceğini düşünüyorum. Çünkü elektrik kesilmesi olmuyor anlık reset yiyorum herhangi bir hata almadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı