Z3 Compact, HTC One E8, LG G3 32 GB?

Rom yapmayı biliyorsan kral sensin :) Samsung ile T50 nin farklılıkları var rom atma bakımından.

G3 ün 2k ekranı nedeniyle hem şarj çabuk bitiyor hemde performans düşüyor.
O kadar bir fark yok. Custom ROM'lar ile şarj sorunu hallediliyor. :D Ben son 3 gündür batarya aşırtması yapıyorum. 3 günde bitti şarjım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Rom yapmayı biliyorsan kral sensin :) Samsung ile T50 nin farklılıkları var rom atma bakımından.

G3 ün 2k ekranı nedeniyle hem şarj çabuk bitiyor hemde performans düşüyor.

İşte ondan korkuyorum ve sağol :D Ayrıca eskiden note 2 , galaxy young gibi Samsung cihazları kullandım yaklaşık 10-15 arası rom yüklemesi yaptım cihazlara.

O kadar bir fark yok . Custom romlar ile şarj sorunu hallediliyor :D Ben son 3 gündür batarya aşırtması yapıyorum . 3 günde bitti şarjım :D

LG telefonlara ROM atmak gerçek bayağı uğraş istiyor ve bu yüzden LG alma durumum olursa stock ROM ile kullanırım, benim için sarj ve kamera cidden çok önemli ama onlar kadar olmasa da güncel ve stabil olması da.

Performans istiyorsan Z3 Compact. Güzel görüntüler istiyorsan 2k ekranı olduğu için G3. Fakat bu Z3 Compact'ın ekranının kötü olduğu anlamına gelmez. Z3 Compact'ın şarjı 720p ekran olduğu için şarjı uzun gidiyor. Ben Z3 Compact diyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı