Merhabalar, belirttiğim anakart için 250-375 TL arası güç kaynağı olmayan kasa önerilerini bekliyorum.
RAM 16 GB (2x8) 600-750 TL arası önerilerini bekliyorum.
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MAG VAMPIRIC 010M Temperli Cam 1x Fan RGB ATX Gaming en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Öneriler için çok teşekkür ederim gerçekten hoşlar hem fiyat hem performans açısından. Bir istediğim daha olacak sıvı soğutma düşünüyorum i5 8600K için tek fanlı olabilir O.C kullanılmayacak. @enes.wtp@Jang Geum'un Danji Yemeği
Düşündüğüm şu model var: Cooler Master 120MM Sıvı Soğutma
Ucuz sıvı soğutmalar, fan sesi sorunu, pompa sesi sorunu ve pek güvenli tercih olmazlar. CoolerMaster Hyper 212 Black Edition Intel/AM4 Uyumlu CPU Fiyatı
Ucuz sıvı soğutmalar, fan sesi sorunu, pompa sesi sorunu ve pek güvenli tercih olmazlar. CoolerMaster Hyper 212 Black Edition Intel/AM4 Uyumlu CPU Fiyatı
Bunlarda gerçekten işlevsel duruyor lakin merakımı mazur görün kasa içerisinde yeterli yere sahip olur muyum bunu kullanırken? Şu anki sorunum bu modellerin büyük farklı bir modeli bulunuyor ve ekstra RAM takmama engel oluyor anakart üzerinde.
Bunlarda gerçekten işlevsel duruyor lakin merakımı mazur görün kasa içerisinde yeterli yere sahip olur muyum bunu kullanırken? Şu anki sorunum bu modellerin büyük farklı bir modeli bulunuyor ve ekstra RAM takmama engel oluyor anakart üzerinde.
Yavaş yavaş düzeltiyorlar. Kasayı geniş seçerseniz, pek sorun olmaz. Anakart nedir? mATX standartı biraz sıkışık tutar ama sizin anakartınız ATX. Kasa önemli.
Yavaş yavaş düzeltiyorlar. Kasayı geniş seçerseniz, pek sorun olmaz. Anakart nedir? mATX standartı biraz sıkışık tutar ama sizin anakartınız ATX. Kasa önemli.