Z390 Tomahawk RAM uyumu

Maclak

Kilopat
Z390 Tomahawk anakart için hangi RAM'i tercih etmeliyim? MSI sitesinde de bu G.Skill'in bu modelini bulamadım, uyumlu mudur yoksa Corsair olanları mı almalıyım Corsair'de de bulabildiğim tek fark pahalı olan 1.35 Volt ucuz olan 1.2 Volt değerlerini gösteriyor teknik özellikler kısmında.

G.Skill Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB)

CORSAIR VENGEANCELPX16GB (2x 8GB) DDR4 3600 (1.35v)

Corsair Vengeance LPX 16GB (2 X 8GB) DDR4 3600 (1.2v)

Ayrıca CORSAIR FORCE Series MP510 240GB NVMe bu SSD'i hem Z390 Tomahawk hem de B250M Gaming Pro anakartları için uygun mudur ve sizce iyi bir SSD midir?

Listede olmaması çalışmaz anlamına gelmez. Taktığınızda GSkill modeli de çalışacaktır. O listedekiler test ürünü. Hazır ellerinde ne varsa onları takıyorlar. MP510 da gayet kaliteli bir SSD'dir. İki anakarta da takabilirsin. İkisinin de M.2 desteği var.

Listede olmaması çalışmaz anlamına gelmez. Taktığınızda GSkill modeli de çalışacaktır. O listedekiler test ürünü. Hazır ellerinde ne varsa onları takıyorlar. MP510 da gayet kaliteli bir SSD'dir. İki anakarta da takabilirsin. İkisinin de M.2 desteği var.
3600mhz de kullanıcağım tam performans verir değil mi ? Ayrıca yeni konu açmadan bir şey daha danışmak istiyorum size ekran kartı alacağım normalde 1660 alıcaktım 203$ dolara ama GDDR5 olduğunu için şüpheye düştüm fps olarak değecek bir fark göremedim ama 40$ fazla verip SUPER almak daha mı mantıklı olur acaba GDDR6 bellekten dolayı

3600mhz de kullanıcağım tam performans verir değil mi ? Ayrıca yeni konu açmadan bir şey daha danışmak istiyorum size ekran kartı alacağım normalde 1660 alıcaktım 203$ dolara ama GDDR5 olduğunu için şüpheye düştüm fps olarak değecek bir fark göremedim ama 40$ fazla verip SUPER almak daha mı mantıklı olur acaba GDDR6 bellekten dolayı
Verir. Anakartın 4133 MHZ destekliyor. GDDR6 ile GDDR5 farkını pek bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı