Z590-P vs Z490-A Pro

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım. Z490-A PRO aldım Amazon'dan ama ürünü tedarik edemediği için iptal etti. Başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Z serisi olursa sevinirim.

İşlemci: i5 10400F.

Hocam geleceğe dönük. Şuan işlemci zaten var. İleride upgrade yaparsam bir daha anakart almak istemiyorum.

Edit: Hocam bir de önerdiğiniz anakartın artıları neler söyler misiniz?
Soğutma olarak daha iyi duruyor. Daha iyi bilenler vardır.

Birde Asus Prime ve MSI A-PRO giriş seviyesi kartları oluyor. Ondan dolayı.

Tasarruf etmek istiyorsanız A PRO modelini alın, yoksa @Mehmet A'nın önerisi güzel. Yanına birde hızlı bir RAM kiti alırsanız tadından yenmez o sistem oyun performansı olarak.

Tasarruf etmek istiyorsanız a Pro modelini alın, yoksa @Mehmet A'nın önerisi güzel. Yanına bir de hızlı bir RAM kiti alırsanız tadından yenmez o sistem oyun performansı olarak.

Corsair 16 GB 3600MHz var şu an.
Hocam şimdi kararsız kaldım. Z490-A PRO mu alayım @Mehmet A hocamın dediğini mi? Hocam giriş seviyesi dedi ama tam anlayamadım. Şimdi ben a Pro alsam ne bileyim 11. nesil I5-I7 falan takabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı