Oynayamazsa daha önce oynadığını belirtiyor. Yanlış mı anlıyorum?O sistemle o oyunları oynayamazsın diye düşünüyorum. Windows'ta bile oynanmaz. Herhangi Xfce ortamını kullanan bir dağıtım kurabilirsiniz.
Hafif bir Linux kurulabilir. Ama ne kurarsanız kurun o oyunları oynayamazsınız. Atom işlemcilerin dahili ekran kartı video izlerken bile sorun çıkarabiliyor.Merhaba PC bayağı kötü. Sistemim latop (Intel Atom Z8350, RAM 4 GB, ekran kartı yok.). Linux'un bana artısı olur mu? Bir de hangisini kurayım? CS:GO+ETS 2 oynamak ıstiyorum. Ne önerirsiniz?
Oynayamazsa daha önce oynadığını belirtiyor. Yanlış mı anlıyorum?
Anlamadım? Sistemin o oyunları oynatacağını sanmıyorum. Dediği oyunlar Linux ile uyumlu ama sistemi kaldırmaz.
Bu cümlesinde daha önce oynadığını ve Linux'ta da oynamak istediğini belirtiyor. En azından öyle anladım, yanlış mı anladım?CS:GO+ETS 2 oynamak ıstiyorum.
Bu cümlesinde daha önce oynadığını ve Linux'ta da oynamak istediğini belirtiyor. En azından öyle anladım, yanlış mı anladım?
İkisini de protondb sayesinde daha yüksek FPS değerlerinde kullanabilirsin. Yeni olduğun için işletim sistemi olarak Linux Mint Xfce öneririm.
Merhaba PC bayağı kötü. Sistemim latop (Intel atom Z8350, RAM 4 GB, ekran kartı yok.). Linux'un bana artısı olur mu? Bir de hangisini kurayım? CS:GO+ETS 2 oynamak ıstiyorum. Ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.