Çözüldü Z87-Plus TPU Switch ayarı çarpan kilidi kapalı işlemcilerde performans artışı sağlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TPU II moduna getirirsen BCLK ayarı da yaptığı için çarpan kilidi kapalı işlemcilerde de etkisi olur. TPU I'e alırsan sadece çarpan ayarladığı için kilitli işlemcilerde bir şey değiştirmez muhtemelen.
TPU II moduna getirirsen BCLK ayarı da yaptığı için çarpan kilidi kapalı işlemcilerde de etkisi olur. TPU I'e alırsan sadece çarpan ayarladığı için kilitli işlemcilerde bir şey değiştirmez muhtemelen.

Çözüm

Anakartı şu an kullanmıyorum ama i5-4670 ya da 4690 almayı düşünüyorum ne kadar bir artış olur?

Anakartı şu an kullanmıyorum ama i5-4670 ya da 4690 almayı düşünüyorum ne kadar bir artış olur?
Bu tarz otomatik ayarlayıcılar genelde pek efektif olmuyor fakat senaryoya göre %3-5 arttırsa kabul diye düşünüyorum. Soğutma performansı da etkiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…